Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο Κασίγιας είναι έτοιμος να ανοίξει την πόρτα της εξόδου...

 Ο Κασίγιας έχει χάσει τη θέση του βασικού και τον Ιανουάριο θα ζητήσει μεταγραφή
O Ικερ Κασίγιας σκέπτεται να ζητήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο εάν δεν αγωνίζεται περισσότερο στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Η τρέχουσα κατάσταση είναι ασυνήθιστη.
Θέλω να παίζω περισσότερο. Θέλω να αισθάνομαι ποδοσφαιριστής» δήλωσε χτες ο 32χρονος γκολκίπερ και αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας. Από τα μέσα της περασμένης σεζόν, ο Ζοσέ Μουρίνιο παρόπλισε τον Κασίγιας προτιμώντας τον Ντιέγο Λόπεθ και η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε με την άφιξη του Κάρλο Αντσελότι.
«Βρίσκομαι στη Ρεάλ από εννέα ετών, θέλω να μείνω και να κατακτήσω περισσότερους τίτλους, αλλά ίσως έρθει η μέρα που πρέπει να πάρω κάποια απόφαση. Αν μέσα σε τρεις μήνες η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και με ρωτήσετε πάλι τι σκέπτομαι να κάνω, τότε ίσως σας πω ότι σχεδιάζω να φύγω» κατέληξε ο Κασίγιας, ο οποίος όσο δεν αγωνίζεται κινδυνεύει να χάσει τη θέση του βασικού και στην εθνική οπότε θα παρακολουθήσει από τον πάγκο των αναπληρωματικών τους αγώνες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Ο Κάρλο Αντσελότι πάντως σε συνέντευξή του στην ιταλική «Corriere della Sera» δεν φαίνεται διατεθειμένος να επαναφέρει ως βασικό τον Κασίγιας: «Υπάρχει μία περίεργη κατάσταση στη Ρεάλ. Εχουμε δύο σπουδαίους τερματοφύλακες. Εναν με λιγότερες εμπειρίες και τον άλλον, που είναι σύμβολο όχι μόνο του συλλόγου αλλά και του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Ο Ντιέγο Λόπεθ ξεκίνησε στην προετοιμασία νωρίτερα από τον Κασίγιας και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ ως βασικό. Ομως και ο Κασίγιας είναι αξιόπιστος και γι' αυτό αποφάσισα ν' αγωνίζεται στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Ισπανίας».
Για την τρέχουσα μέτρια φόρμα της Ρεάλ που την έχει αφήσει πέντε βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης και με το «clasico» στο «Καμπ Νου» να πλησιάζει (26 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας), ο Ιταλός κόουτς εμφανίζεται αισιόδοξος: «Είμαι σίγουρος ότι στους επόμενους αγώνες μας με τη Μάλαγα, τη Γιουβέντους (σ.σ. για το Τσάμπιονς Λιγκ) και την Μπαρτσελόνα θα εμφανιστούμε σαφώς βελτιωμένοι.
Εξάλλου θα ήταν αδύνατον να παίξουμε χειρότερα απ' ό,τι στους τελευταίους αγώνες μας!»
ΑΛ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου