Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ισόπαλη στη Νεοκαισάρεια η Νάουσα

Ισόπαλη στη Νεοκαισάρεια η Νάουσα
Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τη Νεοκαισάρεια η Νάουσα. Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 με το...καλησπέρα, ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος και πήρε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν έχοντας την τύχη με το μέρος τους, όταν στο 3' ο Συμπεθέρης γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα του Συμψερή και ο τελευταίος από υπερβολική σιγουριά, έχασε τη μπάλα που πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στο βάθος των δικτύων του. Η Νάουσα έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Νεοκαισάρεια ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο 2-0. Ο Παυλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 22΄, αφού το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή του Συμψερή, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Νάουσας. Στο 25΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μουσικάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 49' με δυνατή κεφαλιά του Μουσικάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 64΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ όταν ο Νάκας έβγαλε μόνο του Κλιάνη απέναντι στον Συμψερή και ο τελευταίος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν τη Νάουσα αλλά οι προσπάθειές τους δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Παυλίδης, Τσαγκαράκης, Τρικαλόπουλος, Κλιάνης, Νάκας, Παμλίδης.
ΦΑΣ Νάουσα: Συμψερής, Αργυρίου, Πέϊκος, Μουσικάκης, Rechia, Κεφαλάς, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Νικόλτσης, Περηφανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου