Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Καλαϊτζίδης: Δεν υπήρξε άσχημη συμπεριφορά προς τον Αμανατίδη

Καλαϊτζίδης: Δεν υπήρξε άσχημη συμπεριφορά προς τον Αμανατίδη
Απάντηση στο σχόλιο μας ότι ο προπονητής της Λαμίας Περικλής Αμανατίδης χλευάστηκε στα Λευκάδια εξέδωσε ο πρόεδρος των Λευκαδίων Γιάννης Καλαϊτζίδης. Συγκεκριμένα στην δήλωσή του αναφέρει:
""Εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλαθλο κόσμο που γέμισε το γήπεδο, παρακολουθώντας το παιχνίδι μέσα σε κόσμια πλαίσια. Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν περί άσχημης συμπεριφοράς παικτών, παραγόντων ή φιλάθλων των Λευκαδίων προς τον προπονητή της Λαμίας κ. Αμανατίδη. Στα χέρια μου έχω το ευχαριστήριο που μας έδωσε η διοίκηση της Λαμίας για την άψογη φιλοξενία που παρείχαμε. Την ίδια φιλοξενία παρείχαμε και στους φιλάθλους της Λαμίας στις κερκίδες. Όσοι θέλουν να λύσουν τις όποιες προσωπικές τους διαφορές, ας το κάνουν αλλά όχι στην πλάτη της ομάδας μας. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τους επιτρέψουμε να διαταράξουν το ήρεμο κλίμα και τις καλές σχέσεις της ομάδας μας με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου".
Η απάντησή μας είναι ότι δεν υπάρχει καμιά προσωπική διαφορά με κανέναν. Μεταφέραμε το κλίμα που αντιμετώπισε ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, σύμφωνα με αυτά που ακούσαμε και είδαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου