Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Με νίκες ξεκίνησαν η ανδρική και η παιδική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη

 alt
Με νίκες ξεκίνησαν η ανδρική και η παιδική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη. Το Σάββατο η ανδρική ομάδα νίκησε στο γήπεδο του Μακροχωρίου, παίζοντας ως γηπεδούχος την ομάδα του Πολυκάστρου με σκορ 68 - 59.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ' όλη την διάρκειά του, αλλά η εμπειρία των παικτών του Ζαφειράκη τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν αυτή που έδωσε την νίκη. Η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τους Τσακίρη και Ιατρού , παίκτες οι οποίοι θα δώσουν μια άλλη δυναμική με την παρουσία τους.

Σύνθεση (Τούφας - Πουρλίδας ) Βάιγκαντ , Ιωσηφίδης 17 (1) , Μουρατίδης 5 (1) , Ζιάννης 8 , Χρυσανθάκης , Γκαρνέτας , Γκανάς , Σκουλαριώτης 20 (1) , Σιδηρόπουλος 8 , Χειμαριός 8 , Μίλης 2 , Μυλωνάς
Η παιδική ομάδα αγωνίστηκε εκτός έδρας με την ομάδα του Σκυδραικού επικρατώντας με το ευρύ 76 - 13.
Η παιδική ομάδα έχει πολύ ταλέντο και μεγάλες φιλοδοξίες για το φετινό πρωτάθλημα. Η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια από το προπονητικό τιμ της ομάδας αλλά και η αμέριστη συμπαράσταση των γονέων, είναι σίγουρο ότι θα φέρουν τα απότελέσματα που όλλοι προσδοκούν.
Σύνθεση ( Ζιάννης - Δεληχρήστος - Τούφας ) Τσακίρης , Λιόλιος Γ , Λιολιος Α , Τούφας , Ψαρράς , Μπολιός , Ζέφυρος , Κομπάκης , Ζαχαριάδης , Τσαλμπούρης , Μήττας , Θωμασιάδης , Τσιλιάλης.
Το επόμενο Σάββατο η ανδρική ομάδα θα παίξει στην Έδεσσα απέναντι στους μέχρι και πέρσι παίκτες της Ουγγρίνη και Χατζηχαρίση , ενώ η παιδική ομάδα θα παίξει την Κυριακή στις 10 η ώρα στο κλειστό της Νάουσας με τον Α.Ο.Κ. Βέροιας.
Η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη θα ήθελε να ευχαριστήσει την γραμματέα της ένωσης κ. Μιμή Χατζηχαρίση , η οποία βοήθησε τα μέγιστα ώστε να βρεθεί λύση για το γήπεδο που θα πραγματοποιούνταν ο αγώνας της ανδρικής ομάδας , τον προπονητή της ομάδας του Πολυκάστρου Παπαδόπουλο Σαμσών γιατί δέχθηκε την αλλαγή της έδρας του αγώνα την τελευταία στιγμή και φυσικά όλους εκείνους που με τις παραλήψεις και την αδιαφορία τους έστειλαν την ομάδα να παίξει στην  Βέροια , υποχρεώνοντάς την να κάνει όλη την εβδομάδα προπόνηση με μία μπασκέτα , να την επιβαρυνθεί με έξοδα 200 ευρώ τουλάχιστον, να στερήσει από τους φίλους της, οι οποίοι μέσα σε τρεις μέρες προμηθεύτηκαν περίπου 60 κάρτες διαρκείας με σκοπό να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, την παρουσία τους στο παιχνίδι, και τα έσοδα που θα ερχόταν στην πόλη μια και η αποστολή του Πολυκάστρου ακύρωσε την διαμονή της στο ξενοδοχείο Βέρμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου