Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Όλη η αλήθεια για Στεβάνοβιτς...


Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς, με κατάκτηση πρωταθλήματος στην Σερβία και θητεία 2 ετών στην εθνική Γκάνας, δεχόταν αρκετές προτάσεις από ομάδες σε μεγαλύτερο επίπεδο από τη ΒΕΡΟΙΑ και πρωταθλήματα πιο ανεπτυγμένα από το Ελληνικό.


Έχοντας προσωπικές φιλοδοξίες για καριέρα προπονητή σε υψηλό επίπεδο, θεώρησε ότι αυτή την χρονική περίοδο δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό το άλμα και προτίμησε να δουλέψει σε ομάδα που σίγουρα η προσφορά του θα φαινόταν και επέλεξε μια «δική του» ομάδα που την αγάπησε κιόλας.

Ξέροντας πρόσωπα και πράγματα και όντας γνώστης της Ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, θεώρησε ότι με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ θα έκανε την υπέρβαση και με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών η ομάδα θα πήγαινε ψηλά, όπως επίσης και η προπονητική του αξία.

Με δεδομένο ότι στα προηγμένα ποδοσφαιρικά κράτη, στις μεταγραφές παικτών, ο προπονητής έχει τον πρώτο λόγο, πρότεινε κάποιους παίκτες που ήταν σίγουρος ότι θα τον βοηθούσαν σ’ αυτό, από τους οποίους η ομάδα έφερε τους δυο, τον Οστοϊτς και τον Μρντάκοβιτς, που ήδη έδειξαν την αξία τους και το όνομα του Μντράκοβιτς συζητήθηκε δεόντως.

Στην θέση των υπόλοιπων η ομάδα αγνόησε τις προτάσεις του προπονητή και έκανε τις δικές της επιλογές, κάτι που ενόχλησε τον Σέρβο και το ποτήρι ξεχείλισε όταν είδε στα αποδυτήρια δυο νέους ποδοσφαιριστές χωρίς να έχει καμία απολύτως ενημέρωση.

Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς, προπονητής καριέρας και όχι μεροκαματιάρης προπονητής, τα μάζεψε και έφυγε σώζοντας έτσι το κύρος και την προπονητική του αξιοπρέπεια.

Τάσος Ασικίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου