Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Κατέβασε τα χέρια μετά το 65΄ η Βέροια. Βαρύ 6-0 στο Καραϊσκάκη

Κατέβασε τα χέρια μετά το 65΄ η Βέροια. Βαρύ 6-0 στο Καραϊσκάκη
Στα χέρια, ή μάλλον στα πόδια του Μήτρογλου (τρία γκολ) έπεσε και η Βέροια, χάνοντας με το βαρύ 6-0, προϊόν κατάρρευσης της ομάδας μετά το 65΄, λαθών στην άμυνα και ολίγων περίεργων πειραματισμών του ‘στρατηγού’.
Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη να προηγηθεί πολύ νωρίς (2-0 στο 20΄) σε δύο φάσεις που δεν μύριζαν γκολ, ωστόσο φέτος είναι η χρονιά του Μήτρογλου. Του πάνε όλα. Στη συνέχεια η Βέροια προσπάθησε, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις επιθετικές της ενέργειες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε συντηρητικά, η Βέροια είχε την κατοχή, έκανε φάσεις χωρίς να σκοράρει, ωστόσο μετά το 65΄ και τις αλλαγές του Ολυμπιακού επιτεύχθηκαν τέσσερα ακόμη τέρματα, με την άμυνα της Βέροιας να παραπαίει.
Εγκληματική αγκωνιά του Παπάζογλου στον Καλτσά στο 6-0 πέρασε χωρίς καν παρατήρηση από τον διαιτητή Κάμπαξη και ουδέν σχόλιο από τον τηλεοπτικό σχολιαστή.

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης (73' Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Αποστολόπουλος, Καλτσάς, Ντα Κόστα, Μπεν, Μρντάκοβιτς (68' Πλαβούκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου