Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον ελληνα τεχνικό να δηλώσει παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας
Την παραίτησή του από τον πάγκο του Λεβαδειακού υπέβαλλε το πρωί της Δευτέρας (14/10) ο Τάκης Λεμονής, επικαλούμενους προσωπικό πρόβλημα.
Σύμφωνα με την δήλωση του έμπειρου τεχνικού στην επίσημη ιστοσελίδα των Βοιωτών, το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τον καθιστά ανίκανο να συνεχίσει να εργάζεται στην ομάδα. Ετσι το πρωί της Δευτέρας συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη και λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.
 
 «Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη καθώς και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε, αλλά κάποιο προσωπικό πρόβλημα δεν μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω στην ομάδα. Εύχομαι η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι στη θέση που όλοι θέλουμε», ανέφερε.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:
«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδος κ. Κομπότης, συναντήθηκε με τον προπονητή κ. Λεμονή. Κατά τη  συνάντηση, ο κ. Λεμονής , εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία του με την ομάδα. Ο  κ. Κομπότης αν και ήταν αντίθετος σε μια τέτοια λύση, δεν μπορούσε να μην κάνει δεκτή την επιθυμία του κ. Λεμονή λόγω της άριστης προσωπικής σχέσης που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών.
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται στον κ. Λεμονή κάθε προσωπική επιτυχία.
Ο κ. Λεμονής ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος της ομάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου