Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

H Νάουσα σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη

Παίζει με την «φωτιά» η Νάουσα
Με την «φωτιά» παίζει η Νάουσα. Σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.
Αν και προηγήθηκε με τέρμα του Γασπαράτου στις αρχές του δευτέρου μέρους, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, δέχθηκε την ισοφάριση κι έμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος με τον Δωτιέα Αγιάς.
Το πρώτο μέρος, δεν είχε σημαντικές ευκαιρίες. Ένα σουτ του Περουζέλη στο 6’ και ένα απευθείας φάουλ του Λώττα που κατέληξαν άουτ ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο μέρος, η Νάουσα άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 49’ ο Γασπαράτος με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Αργυρίου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-0. Η χαρά των Ναουσαίων δεν κράτησε πολύ. Στο 56’ ο Τσατσαλίδης με σουτ, μετά από πάσα του Σιμούλη, νίκησε τον Κύρου και σημείωσε το 1-1.
Η Νάουσα έψαξε μια απάντηση και στο 61’ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ράντζιας έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο Λαμπρόπουλος απόκρουσε. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ αλλά δεν ευτύχησαν να δουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 82’ ο Γασπαράτος έκανε την κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Νάουσα: Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου, Πέϊκος, Νικόλτσης, Καφαλάς, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Ρέντζια (65’ Μουσικάκης), Γασπαράτος, Περηφανόπουλος
Δωτιέας Αγιάς: Λαμπρόπουλος, Τσιλούλης, Γούτος, Λούγκος, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης (75’ Χατζηλιάδης), Βαλαώρας, Λώττας, Κατσίκης.
inspor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου