Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

…Νίκη Δώνη



 
Δικαιώθηκε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ στη διαμάχη του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» , όπως αποφάσισε (με ψήφους 3-0) το Εφετείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Δώνης δικαιώθηκε εκ νέου στην δικαστική διαμάχη του με τον ΠΑΟΚ σχετικά με την αποζημίωση του, όπως αποφάσισε το αρμόδιο πολιτικό δικαστήριο με ψήφους 3-0 υπέρ του. Ο λόγος που ο 42χρονος κόουτς είναι σε διαμάχη με τους Θεσσαλονικείς είναι ότι - μετά την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της EΠΟ - δεν έχει καταφέρει να εισπράξει όλο το οφειλόμενο ποσό από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός είχε προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας  τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, καθώς και να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο στα μέλη του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Παράλληλα, απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ και πλέον θα υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς όλα δείχνουν πως οι Θεσσαλονικείς  θα πρέπει να προχωρήσουν  σε εξόφληση των χρημάτων που του ύψους (542.000 ευρώ). Σε αντίθετη περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα υποστεί κυρώσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου