Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Τον πιο κρισίμο αγώνα δίνει αύριο η ομάδα της Νάουσας στο γήπεδό της αντιμετωπίζοντας τον Δωτιέα Αγιάς Λάρισας

Μόνο νίκη στόχος της Νάουσας που υποδέχεται την Αγιά. Τα Λευκάδια στη Νεοκαισάρεια και το Μακροχώρι στην Τερψιθέα
Τον πιο κρισίμο αγώνα δίνει αύριο η ομάδα της Νάουσας στο γήπεδό της αντιμετωπίζοντας τον Δωτιέα Αγιάς Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται αρκετά
μακριά από τη γραμμή του υποβιβασμού με 28 βαθμούς, ενώ η Νάουσα που έχει 24 και είναι στη γραμμή. Την ακολουθούν από κοντά με τους ίδιους βαθμούς ο Ρήγας Φεραίος και με 23 είναι η Χαλκίδα και η Τερψιθέα. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος αλλά αυτό που έχει άμεση σημασία είναι η ομάδα της Νάουσας να πάρει αύριο οπωσδήποτε τη νίκη. Η ομάδα δείχνει να αποκτά αυτοπεποίθηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πετύχει τον στόχο της. Θεωρείται φυσικά σίγουρη η συμπαράσταση των φιλάθλων που τόσο ανάγκη έχουν οι παίκτες.  

Νεοκαισάρεια – Λευκάδια 
Χωρίς το άγχος της τελικής κατάταξης, αφού η ομάδα των Λευκαδίων ήδη έχει εξασφαλίσει την παραμονή, θα παίξει αύριο στη Νεοκαισάρεια που διατηρεί ακόμη κάποιες ελπίδες να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας την πρωτοπόρο Λαμία. Μιλώντας για το παιχνίδι ο προπονητής των Λευκαδίων κ. Νίκος Παπανώτας τόνισε.
“Δεν θεωρώ έκπληξη την πορεία της Νεοκαισάρειας στη φετινή χρονιά. Είναι μια ομάδα που χτίστηκε εδώ και 2 χρόνια με υπομονή, μεράκι και πολύ καλό προγραμματισμό. Καταφέρνει να συνδυάζει τόσο το δημιουργικό όσο και το ανασταλτικό κομμάτι στον ίδιο βαθμό ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια και παίρνει τους βαθμούς που θέλει. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον αξιόλογο πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως προπονητή Αποστόλη Στύλο για την δυναμική που έχει δώσει σε αυτή την ομάδα.
Από την πλευρά μας βλέποντας τη μεγάλη μάχη που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία ιστορικών και πολύ καλών ομάδων αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση και περηφάνια για τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Πιστεύω αν δεν είχαμε τους σοβαρούς τραυματισμούς αναντικατάστατων παικτών θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο, αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή καλούμαστε να διαχειριστούμε μια περίεργη κατάσταση. Επανέρχεται ο Βασίλης Γιαουτζής , Κώστας Έξαρχος και Χρήστος Παπαδόπουλος έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι θα απουσιάζει ο Χρήστος Ζαρογιάννης”.

Τερψιθέα – Μακροχώρι
Στις νίκες θέλει να επανέλθει η ομάδα του Μακροχωρίου, παρότι παίζει εκτός έδρας με τον Μαχητή στην Τερψιθέα Λάρισας. Όμως και οι γηπεδούχοι ‘καίγονται’ για τους βαθμούς που θα τους δώσουν ακόμη περισσότερες ελπίδες να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Ρήγας Φεραίος - Τρίκαλα
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Λευκάδια
Αχιλλέας Δομοκού - ΑΟ Καρδίτσας
Μαχητής Τερψιθέας - Μακροχώρι
Αμπελωνιακός - Λαμία
Νάουσα - Δωτιέας Αγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου