Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πήρε βαθμό η Βέροια από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Η Βέροια είχε το μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη στο ματς του Αγρινίου και μπήκε κάπως πιο δυνατά στο παιχνίδι, χωρίς όμως να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία.
Ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και μετά το ημίωρο κατάφερε να γίνει πιο απειλητικός, όμως ο Καντιμοίρης δεν είχε πολύ δουλειά. Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ και με ελάχιστες καλές στιγμές.
Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ήταν και πάλι πιο δραστήρια, με τον Μπεν να ψάχνει τους χώρους για να απειλήσει, έχοντας ένα καλό σουτ στο 62’, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ράφαελ. Μετά το 70’ και από την πίεση της εξέδρας, ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές και άρχισε να κλείσει τους «κυανέρυθρους» στα καρέ τους. Ο Πόι που επανεμφανίστηκε και ο Ανέν είχαν καλές στιγμές. Στα τελευταία λεπτά, ήταν συνεχείς οι διακοπές από παίκτες της Βέροιας, γεγονός που έκοβε τον ρυθμό του αγώνα. Ο Καμαρά δεν μπόρεσε να σκοράρει στις καθυστερήσεις και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Τζούνιορ (67’ Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης (61’ Πόι), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (65’ Μπούντιμιρ)
Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Μπαργκάν (86’ Κομόλοφ), Σιόντης, Τραπ (59’ Παυλίδης), Βεργώνης, Γκονζάλβες, Μπεν, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Σισοκό, Ζεζίνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου