Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΧΑΤ- ΜΠΟΛ : ΝΕΑ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ - Μεγάλη νίκη για τους άνδρες ! Στην Νάουσα η Ημιτελική Φάση Εφήβων !


Μεγάλη νίκη σημείωσε το ανδρικό τμήμα του Ζαφειράκη Νάουσας  επί της Καστοριάς με σκορ 37-32.
Οι αθλητές του συλλόγου μας αγωνιζόμενοι πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι δεν άφησαν στους φιλοξενούμενους περιθώρια να κυνηγήσουν την νική. Αγωνιστικά ξεχώρισε ο Μήτσικας που σημείωσε 11 τέρματα, ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση σημείωσαν οι Βλάχος και Θεοδωρόπουλος βάζοντας 8 και 6 τέρματα αντίστοιχα. Τώρα η ομάδα την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει στο μακρινό Αγρίνιο τον τοπικό Παναιτωλικό.
Σύνθεση : (Παυλίδης)    Λιούμης, Ψωμιάδης, Μπουμπουλέντρας, Βλάχος 8, Ρότζιος 3, Τσάτσας 3, Μήτσικας 11, Θεοδωρόπουλος 6, Τζουβάρας 1, Τριανταφυλλίδης 2, Μαυροδουλάκης, Αλμπανίδης 3, Μπόλας, Κύρογλου, Μαυροδουλάκης
Στην Νάουσα θα γίνει η Ημιτελική Φάση Εφήβων.
Στην Νάουσα θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος handball εφήβων. Στον 3ο όμιλο που θα διεξαχθεί στην πόλη μας (ΔΑΚ Νάουσας) συμμετέχουν μαζί με τον γηπεδούχο Ζαφειράκη οι ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος Γ.Σ. και Δράμα 1986. Την διοργάνωση των αγώνων  που θα διεξαχθούν το διήμερο 24-25 Μαρτίου έχει αναλάβει ο Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, την αμέριστη οικονομική (και όχι μόνο) συμπαράσταση των χορηγών : Ράλλης Travel, Αlfa Plan (κ. Κεχαγιάς), Μαντζώρος ΑΒΕΕ και Παρασκευαίδης ΑΒΕΕ και την  σημαντική βοήθεια των γονέvν των αθλητών.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει διαμορφωθεί ως εξής
1η Αγωνιστική
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΠΑΟΚ
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΔΡΑΜΑ
2η Αγωνιστική
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ
ΔΡΑΜΑ - ΠΑΟΚ
3η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΔΡΑΜΑ
Οι ώρες των αγώνων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Αν ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της ημέρας θα σας τους στείλω αλλιώς σημειώστε πως το πρόγραμμα θα βρίσκεται στο διαδίκτυο (σε όλα τα τοπικά site).
Ήττα για το μίνι αγοριών


Με ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα μινι αγοριών του συλλόγου μας. Οι λιλιπούτιοι αθλητές του Ζαφειράκη ηττήθηκαν από τον Φίλιππο Βέροιας με μόλις ένα τέρμα διαφορά και σκορ 16-17. Παρα την μεγάλη προσπάθεια των παικτών και του προπονητή Φώτη Παπουτσή το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες κάτι που φαίνεται και από το σκορ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό.
Σύνθεση : (Παπουτσής) Κυριακίδης 3, Παπουτσής, Τσέλιος 6, Καραμπέλκος, Χαραυγής, Μάντζιος, Κασάπης, Σαμαράς, Μακρής 4, Μπουτκάρης, Τσομπάνος, Τζουβάρας, Μισαηλίδης, Πατσιούρας 2, Τήμας, Μάλλιος, Σιούλης 1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου