Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ικανοποιημένος για την ισοπαλία ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς

Ικανοποιημένος ο Ντόστανιτς
Ικανοποιημένος για την ισοπαλία ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς. "Είχαμε πολύ δύσκολο μας με πολύ καλή ομάδα. Μετά τον Ολυμπιακό παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν μέχρι τέλος, με την τύχη και την βοήθεια του θεού πήραμε την ισοπαλία. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, κάθε βαθμός είναι καθοριστικός. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Θα μείνουμε στην κατηγορία. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους για την βοήθεια. Ο Τραπ, είχε άσχημο περιστατικό, έχει άρρωστο τον πατέρα του. Ο Ζεζίνιο κόπηκε για πειθαρχικό παράπτωμα. Τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα. Ο Ζεζίνιο επιστρέφει από Δευτέρα".
Ο Παράσχος
Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος. Στις δηλώσεις του σημείωσε: «Είμαστε αδικημένοι. Ισοφαριστήκαμε στο 90’ με πέναλτι που είδε μόνο ο Κουκουλάκης. Στο πρώτο είχαμε τον έλεγχο, δεν κινδυνεύσαμε. Στο δεύτερο γυρίσαμε λίγο πίσω, δεν πήραμε ούτε ένα φάουλ. Μας έβαλε ο διαιτητής μέσα στην εστία μας. Ελπίζω να μην μας στοιχίσουν αυτοί οι δυο βαθμοί για τα πλέι οφ».
Σε ερώτηση αν μπορεί η Βέροια να σωθεί, απάντησε ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το καλό πρόγραμμα.
Στο ποιος έχει το προβάδισμα για τα πλέι οφ (ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας) απάντησε ότι έχουν τις ίδιες πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου