Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

...Πολλές προτάσεις για τον Μπεν

Επέστρεψε ο Τράπ απο την Τσεχία. Πολλές προτάσεις για τον Μπέν
Μία μέρα νωρίτερα επέστρεψε απο την πατρίδα του ο μέσος της Βέροιας Πετρ Τραπ ο οποίος είχε μεταβεί για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.
Ο παίκτης απο χθες τέθηκε στη διάθεση του προπονητή κ. Ντόστανιτς και αυτός θα αποφασίσει αν είναι έτοιμος να βοηθήσει στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Θα ληφθεί υπ’ όψιν και η απουσία του αλλά και η ψυχολογική κατάσταση του παίκτη, διαφορετικά θα τον προστατεύσει για τον επόμενο αγώνα την προσεχή Τετάρτη 26 Μαρτίου που θα γίνει η εμβόλιμη αγωνιστική με την Ξάνθη εντός  έδρας στις 3μμ. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του κ. Ντοστανιτς ο οποίος βλέπει με ικανοποίηση να επιστρέφουν από τιμωρία οι Καλτσάς και Σισοκό, και από σιωπηρή τιμωρία με δική του απόφαση ο Ζεζίνιο. Θα απουσιάσει ο Νίκος Γεωργιάδης που δηλώθηκε να εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής του , όπως και ο Αποστολόπουλος που παραμένει τραυματίας.
Πολλές προτάσεις για τον Μπεν 
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μπήκε πλέον ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας Μοχάμεντ Μπέν ο οποίος με το γκολ επί του Ατρόμητου ανέβηκε στην πρώτη θέση με 14 γκολ όσα και ο Κώστας Μήτρογλου που όμως συνεχίζει στην Αγγλία με τη φανέλα της Φούλαμ. Ο μεσοεπιθετικός της βασίλισσας του βορρά έχει κερδίσει με την απόδοση του και την εν γένει παρουσία του στην ομάδα της Βέροιας φίλους και γνωστούς, και φυσικά οι φίλαθλοι υπολογίζουν πάρα πολύ στη δική του απόδοση ώστε η ομάδα να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Όπως δήλωσε και ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης για τον ταλαντούχο παίκτη δέχθηκε αρκετές προτάσεις τόσο από ελληνικές ομάδες όσο και από το εξωτερικό Όμως στο μυαλό όλων είναι αυτή τη στιγμή η σωτηρία της ομάδας και στη συνέχεια  θα συζητηθεί η όποια πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου