Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Ο Λάκης Λαζάρου για το παιχνίδι Νάουσας-Αγιάς: Αυτό που είδαμε δεν ταιριάζει, δεν αξίζει και δεν το δικαιούται η Νάουσα

Ο Λάκης Λαζάρου για το παιχνίδι Νάουσας-Αγιάς: Αυτό που είδαμε δεν ταιριάζει, δεν αξίζει και δεν το δικαιούται η Νάουσα
"Κρίμα; Ντροπή; Ανυπαρξία;
Ανικανότητα; Χάλι; Xάθηκε η ψυχραιμία;  Τι απ' όλα αυτά, ή κάποια, μπορεί να δώσει κανείς ως χαρακτηρισμό για το ό,τι συνέβη στη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα Νάουσα-Δωτιέα Αγιάς;
Αγωνιστική ανυπαρξία σίγουρα.. Έλλειψη ψυχραιμίας επίσης. Ντροπή και κρίμα το ίδιο. Βάλτα όλα λοιπόν μαζί για να είσαι μέσα.
Αυτό που είδαμε προχθές δεν ταιριάζει, δεν αξίζει και δεν δικαιούται η Νάουσα. Όποιοι έχουν τις ευθύνες ας τις αναλάβουν. Ο κόσμος πάντως ντράπηκε γι' αυτά που είδε (ο υγιής φίλαθλος). Η διοίκηση έχει πλέον το λόγο να κατανείμει τα... "του Καίσαρος τω Καίσαρι". 
Λάκης Λαζάρου-Αθλητικογράφος "Μακεδονικά Νέα"

Με τον δικό του τρόπο ο φίλος Λάκης Λαζάρου περιγράφει τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νάουσας στη σελίδα του στο facebook. Οι χαρακτηρισμοί του περιγράφουν μια απόλυτη πραγματικότητα που επικράτησε σε συνθήκες "ζούγκλας" για τις οποίες πέντε-έξι  ανεγκέφαλοι επιχαίρουν κομπάζοντας ότι είναι "μάγκες", εκ του ασφαλούς βεβαίως, γιατί οι "μαγκιές" πληρώνονται ακριβά και όταν έρθει η ώρα της απόδοσης των ευθυνών, τότε αρχίζουν οι ...κλάψες. Θα αναφερθώ και πάλι στο ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ΦΑΣ Νάουσα που έσπρωχνε φωτορεπόρτερ εντός του αγωνιστικού χώρου, με κίνδυνο να σπάσει η πολλών χιλιάδων ευρώ κάμερα του. Αναφέρομαι και πάλι στο ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  του ΦΑΣ Νάουσας που προπηλάκιζε τους φιλάθλους της Αγιάς στις κερκίδες (ευτυχώς που ο κ. Πετράς πήγε και κάθισε κοντά τους, τον τιμά ως πράξη πολιτισμού το γεγονός). Αναφέρομαι και πάλι ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ που δεν έδειξε κόκκινες κάρτες για χειρονομία προς τους φιλάθλους και για θέατρο σε παίκτες της Αγιάς. Αναφέρομαι και πάλι στην ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ που κατακύρωσε το τέρμα της Αγιάς, στο οποίο ο ποδοσφαιριστής της κοντρολάρει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ την μπάλα με το χέρι, πριν επιτευχθεί. Αναφέρομαι και πάλι στον ΑΘΛΙΟ ΕΠΟΠΤΗ που δεν είδε τίποτε από όλα αυτά. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ  στους "επαγγελματίες" ποδοσφαιριστές της Νάουσας, οι οποίοι πληρώνονται για να παίζουν μπάλα και όχι να κάνουν τσαμπουκάδες και να τρώνε κόκκινες κάρτες σωρηδόν. Τα υπόλοιπα ας τα βρουν αυτοί που έχουν... ώρες πτήσης και δεν κατεβαίνουν με τίποτε από το άλογο μιας απίστευτης αλαζονείας. Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά χρειάζονται και επιδέξιους κώλους!
Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι του Βαλάντη Λιόλιου από το naousanews
ΕΠΕΑ -ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου