Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Επανέρχονται οι Μάκης Μισαηλίδης και ο Γιώργος Μπρέγκου

Παπανώτας: "Δεν πρέπει να μας ξαφνιάσει το πάθος του Ρήγα"
Εν όψει του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο
, ο τεχνικός των Λευκαδίων Νίκος Παπανώτας έκανε την εξής δήλωση: "Με την Νεοκαισάρεια , είχαμε μια πολύ καλή παρουσία παίζοντας ανοικτό και επιθετικό ποδόσφαιρο , αγωνιζόμενοι σε ένα μεγάλο διαστάσεων αγωνιστικό χώρο που θεωρώ οτι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της ομάδας μας .
Θετική η παρουσία των νεαρών παικτών , δείχνοντας οτι τα Λευκάδια εκτός απο την παραμονή έχουν βάλει και στέρεες βάσεις για το μέλλον.
Την Κυριακή για ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς και δεν θα πρέπει να ξαφνιαστούμε με το υπέρμετρο πάθος του αντιπάλου που το συναντήσαμε και στο ματς του Α΄γύρου . Ο Ρήγας Φεραίος αδικείται απο την βαθμολογική του θέση και θα κυνηγήσει μέχρι τελευταία αγωνιστική την σωτηρία .
Απο την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό άσχετα αν η ομάδα πέτυχε το στόχο της ώστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την σημαντική βοήθεια τους σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ακόμα και στις πιο μακρινές έδρες .
Επανέρχονται οι Μάκης Μισαηλίδης και ο Γιώργος Μπρέγκου . Ο Κώστας Έξαρχος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του ενώ θα απουσιάσουν οι Βασίλης Γιαουτζής λόγω τιμωρίας και ο μόνιμα τραυματίας Χρήστος Ζαρογιάννης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου