Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Όταν μιλούν οι αριθμοί...

Ένας χειμώνας γεμάτος διακρίσεις για το κολυμβητικό τμήμα του Ναυτικού
Ν.Α.Σ.Η.: όταν αναφέρεται κάποιος στην Κολύμβηση της Ημαθίας, σίγουρα η «μακεδονική τριήρης» είναι από τις πρώτες ομάδες που του έρχονται στο μυαλό, καθώς η δουλειά που ξεκινά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, δεν είναι κάτι εφήμερο, αλλά νοοτροπία ζωής για ανθρώπους που έχουν αφιερωθεί στον συγκεκριμένο χώρο!

Όταν μιλούν οι αριθμοί
Ολοκληρώθηκε ο χειμερινός κύκλος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του προαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Ν.Α.Σ.Ημαθίας. Στην τελευταία διοργάνωση - τους χειμερινούς αγώνες - που πραγματοποιήθηκαν στις 8 και 9 Μαρτίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, οι προπονητές Αμπατζίδης Στέλιος και Παράσχου Γιώτα, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους αθλητές τους σε διαφορετικά αγωνίσματα από τα καθιερωμένα για κάθε αθλητή. Και για άλλη μια φορά, οι αθλητές τους δικαίωσαν στις προσδοκίες τους!
Ο συνολικός απολογισμός αυτής της περιόδου ήταν 42 χρυσά μετάλλια, 36 ασημένια μετάλλια, 31 χάλκινα και 206 πλασαρίσματα στην πρώτη οκτάδα. Αξιοζήλευτο πραγματικά σαν κατόρθωμα!!! Και όλα αυτά από τους 35 αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας του Ν.Α.Σ.Ημαθίας. Οι παραπάνω διακρίσεις αποτελούν ρεκόρ και αποδεικνύουν την πολύ σοβαρή δουλειά που επιτελείται από τον σύλλογο και το τμήμα κολύμβησης. Οι  μικροί αυτοί αθλητές μέσα από τις προσπάθειές τους, χτίζουν τις βάσεις για την δημιουργία παράδοσης στην κολύμβηση, κάτι που πριν μερικά χρόνια ήταν αδιανόητο για την περιοχή μας. Βασικοί συντελεστές σε αυτήν την επιτυχία είναι οι γονείς των παιδιών, που στηρίζουν τις προσπάθειές τους με κάθε τρόπο, ιδιαιτέρως στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Στους αγώνες συμμετείχαν:
12 ετών: Βασιλειάδου Βασιλική, Ιντζεβίδου Ελένη, Τριγώνη Δέσποινα, Χριστοφορίδου Άννα Μαρία, Μπόγκοτς Χρήστος, Παπαθανασίου Χρήστος, Ταρνανίδης Νικόλαος.
11 ετών: Ίτσκου Ελένη, Μπρούσα Βιβιάννα, Παπαδοπούλου θεοδώρα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Κετίκογλου Σταύρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσης.
10 ετών: Μπόγκοτς Ελένη Μιχαέλα, Μωυσίδου Αρτεμία, Τριγώνη Χριστίνα, Ζέζιος Γιώργος, Θώμογλου Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος.
9 ετών: Βασιλειάδου Ξένια, Μωυσίδου Παναγιώτα, Παπαδοπούλου Σταυρούλα, Στούκα Αναστασία, Δοβλέτογλου Γιώργος Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κοκκίνης Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος Τηλέμαχος, Μπέρσος Βασίλειος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Στουγιάννος Αργύρης, Τσεναλίδης Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου