Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της Βέροιας

Ντόστανιτς: "Οι παίκτες μου έδωσαν το μάξιμουμ"
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς, μετά τη νίκη επί της Ξάνθης:
"Ήταν πάρα πολύ δύσκολο ματς. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, έδωσαν το μαξιμουμ, κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ξάνθη. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο αλλά τα καταφέραμε. Είχαμε υπομονή και ξέραμε πως θα τα καταφέρουμε. Ακόμη και ομάδες που μένουν με δέκα παίκτες είναι επικίνδυνες. Για εμάς αυτό το ματς τελείωσε. Ετοιμαζόμαστε για το ματς με Παναιτωλικό το Σάββατο. Έχουμε πολλές απουσίες. Θα μας λείψουν Καλτσάς, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς που είναι τιμωρημένοι και ο τραυματίας Σιόντης".
Σε ερώτηση ποιο είναι το βαθμολογικό όριο για την σωτηρία, απάντησε ότι 36-38 βαθμούς".
Τι δήλωσαν Μπαργκάν και Παυλίδης για το Βέροια - Ξάνθη
Οι εντός έδρας νίκες είναι απαραίτητες για να μείνει μια ομάδα στην κατηγορία, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Κενάν Μπαργκάν μετά τη νίκη της Βέροιας επί της Ξάνθης. «Αφιερώνω το πρώτο μου γκολ στους συμπαίκτες μου» σχολίασε ο Μπάμπης Παυλίδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπαργκάν:
«Υπήρχε άγχος, είχαμε να κερδίσουμε από τον Δεκέμβριο. Αν δεν παίρνεις νίκες στην έδρα σου δεν μπορείς να σωθείς. Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι, η Ξάνθη έμεινε με δέκα, πιέσαμε παραπάνω και φτάσαμε στη νίκη.
Όταν λείπει ο Μπεν πρέπει να πετυχαίνει κάποιος άλλος γκολ! Πέτυχα και εγώ και ο Μπάμπης (σ.σ. Παυλίδης) γκολ, είναι πολύ καλό για την ομάδα.
Πρέπει να πάρουμε τα δύο εντός έδρας ματς που έχουμε για να είμαστε στα πλέι οφ, αν πάρουμε βαθμούς και εκτός τότε μπορεί να σωθούμε απευθείας».
Αναλυτικά οι δηλώσεις Παυλίδη:
«Είχαμε μεγάλη πίεση ωστόσο μπήκαμε γρήγορα μπροστά στο σκορ. Τα χάσαμε λίγο μετά το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά ηρεμήσαμε στο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι.
Το πρώτο μου γκολ στη Σούπερ Λίγκα θα το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου που κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου