Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

"Η ΠΑΕ Βέροια παρακολουθεί με ανησυχία τις τελευταίες εξελίξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν μένει απαθής”

Γιώργος Αρβανιτίδης: Έχω δεχθεί προτάσεις για τον Μοχάμεντ Μπεν
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια κ. Γιώργος Αρβανιτίδης σχετικά με τα τελευταία γεγονότα της ανταλλαγής επιστολών μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού αλλά και τη εν γένει πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησε στα «ΣΠΟΡ του βορρά» και στον συνάδελφο Σάκη Τσακνή, όπου μεταξύ των άλλων είπε τα εξής:


“Η ΠΑΕ Βέροια παρακολουθεί με ανησυχία τις τελευταίες εξελίξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν μένει απαθής”.
Μπορεί να μην απάντησε στις προκλήσεις και στους υπαινιγμούς που άφησαν κάποιες ομάδες εις βάρος της, κάνοντας λόγο για εύνοια της διαιτησίας, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης σε δηλώσεις του στα «ΣΠΟΡ» του Βορρά αποκάλυψε ότι απέστειλε χθες επιστολή στη Σούπερ Λίγκα ζητώντας τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης μόνο για τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ για όλα τα τεκταινόμενα τονίζοντας σχετικά: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη λήξη του πρωταθλήματος και άναψαν από παντού τα «αίματα».
Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, μόνο κακό κάνουν τορπιλίζοντας το κλίμα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Προέχει να χαμηλώσουν οι τόνοι για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα, όπως οι αγώνες των πλέι οφ και οι υποχρεώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και σε λίγους μήνες πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Βλέποντας αυτή την κατάσταση απέστειλα επιστολή στο Δ.Σ. της Super League ζητώντας σαν ΠΑΕ Βέροια να συγκληθεί συνεδρίαση μόνο με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ για να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις. Δεν πάει άλλο… ούτε πρέπει να μείνουμε απαθείς». Αναφερόμενος στις τελευταίες διαιτησίες ανέφερε: «Όλες οι ομάδες είτε είναι μεγάλες είτε μικρές έχουν λίγο πολύ παράπονα από τη διαιτησία όπως και η Βέροια».

Θέλουμε τρεις νίκες
Ερωτηθείς εάν θα καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία απάντησε: «Δίνουμε τον δικό μας αγώνα και προσπαθούμε να επιβιώσουμε, όπως και οι άλλες ομάδες. Η ομάδα μας δουλεύει πολύ σκληρά όπως και όλο το επιτελείο, ελπίζοντας στο τέλος να τα καταφέρουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε τις τρεις νίκες για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής».

Δεν έχω πρόταση από ΠΑΟΚ
Σχετικά με τον Μοχάμεντ Μπεν που βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» είπε: «Είναι από τους καλύτερους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπόδειγμα αθλητή με πολύ μυαλό, δουλευταράς και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος η Βέροια. Έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα ήταν μεγάλη επιτυχία να τον κρατήσουμε». Ερωτηθείς εάν ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση απάντησε: «Έχουμε δεχθεί επίσημες προτάσεις από άλλες ομάδες όχι από τον ΠΑΟΚ επίσημα. Επίσης έχουμε τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού».

ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου