Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κάτοχοι εισιτηρίων Ρεάλ και Τσέλσι!



Τα δύο από τα τρία γκολ της Ρεάλ πέτυχε ο Ρονάλντο
Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πέρασαν οι Ρεάλ Μαδρίτης (3-1 την Σάλκε) και Τσέλσι (2-0 την Γαλατάσαραϊ)

Στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκαν Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι αφού ξεπέρασαν τα εμπόδια των Σάλκε (3-1) και Γαλατάσαραϊ (2-0) αντίστοιχα.
Τα δύο από τα τρία γκολ της Ρεάλ πέτυχε ο ΡονάλντοΤσεκ ιν από το πρώτο παιχνίδι είχε κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς είχε επικρατήσει με το εμφατικό 6-1 επί της Σάλκε. Ετσι η ρεβάνς είχε σχεδόν τυπικό χαρακτήρα και γι αυτό οι προπονητές αμφότεροι επέλεξαν να παρατάξουν τις ομάδες τους με πολλές αλλαγές, ωστόσο η νίκη δεν έλειψε από την Ισπανική ομάδα.
Στο 21ο λεπτό ο Ρονάλντο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, για να κάνουν το 1-1 οι φιλοξενούμενοι δέκα λεπτά αργότερα με τον Χούγκλαντ, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η Ρεάλ χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρονάλντο (74') έκανε το 2-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Μοράτα, ενώ η “βασίλισσα” θα μπορούσε να είχα σκοράρει ξανά στο 82ο λεπτό αλλά το σουτ του Ρονάλντο σταμάτησε πάλι στο δοκάρι.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Ράμος (70’ Καρβαλιάλ), Κοεντράο, Νάτσο, Αλόνσο (46’ Κασεμίρο), Ίθκο, Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Γιεσέ (8’ Μπέιλ), Μοράτα.
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χούγκλαντ, Χιέβεντες (58΄ Παπαδόπουλος), Ματίπ, Κολάσινακ, Μάιερ, Ντράξλερ, Αϊχάν (81’ Ανάν), Νόισταντερ, Ομπάσι, Χούντελααρ (46’ Σαλάι).
 
Το πρώτο εισιτήριο που παίρνει αγγλική ομάδα για την φάση των “8” του Τσάμπιονς Λίγκ είναι η Τσέλσι η οποία αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε πάρει το ισόπαλο 1-1 από τη Γαλατάσαραϊ, κατάφερε και πήρε το βράδυ της Τρίτης (18/03) τη νίκη με 2-0 επί της Τούρκικης ομάδας.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ετό και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κέιχλ στο 42ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα της Γαλατάσαραϊ.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ (82’ Σούρλε), Αζάρ, Βίλιαν (92' Κάλας), Ετό (85’ Φερνάντο Τόρες).
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Τέλες, Σεντού, Καγιά, Έμπουε (77’ Χαΐροβιτς), Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ, Κουρτουλούς (67’ Μπαλτά), Ντρογκμπά, Γιλμάζ (56’ Μπουλούτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου