Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η προσπάθεια σωτηρίας συνεχίζεται.



 Έχασε αλλά συνεχίζει και ελπίζει η ΄βασίλισσα΄
Γκολ μόνο από στημένη φάση θα δεχόταν η Βέροια στο ματς της Λιβαδειάς, όπως και έγινε. Καλά στημένη για μια ακόμη φορά στο γήπεδο η ομάδα του Ντόστανιτς, δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση μέχρι την επίτευξη του τέρματος του Λεβαδειακού στο 56΄, αντιθέτως έλεγχε το ματς και ήταν αυτή που δημιουργούσε κάποιες φάσεις. Στο απευθείας κτύπημα φάουλ του Κονέ η μπάλα
πήρε περίεργη τροχιά, έσκασε μπροστά στον Καντιμοίρη που αιφνιδιάστηκε. Μετά το γκολ η Βέροια πίεσε, η αποβολή όμως του Μπεν στο 75 με δεύτερη κίτρινη έκοψε τον όποιο ρυθμό επέβαλλε η ομάδα. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων μπήκε στις καθυστερήσεις από τον Μάντζιο.
Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία είναι ο Λεβαδειακός αφού με τη νίκη του με 2-0 επί της Βέροιας ξέφυγε στους οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Λεβαδειακός και Βέροια προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να πετύχουν αμφότερες κάποιο τέρμα, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Κονέ στο 56ο λεπτό, ενώ η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες στο 76ο λεπτό καθώς ο Μπεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Βέροια δεν μπορούσε να αντιδράσει και το μόνο που άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης ήταν το σκορ, αφού ο Μάντζιος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το 2-0.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (87’ Βούκσεβιτς), Μάντζιος, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (93’ Μάγκας).
ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς (67’ Μπαργκάν), Σιόντης, Καλτσάς (76’ Ζεζίνιο), Βεργώνης, Μπεν, Γκονσάλβες, Παυλίδης (79’ Τραπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου