Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Φουντώνει η μάχη για την παραμονή!

Φουντώνει η μάχη για την παραμονή!
Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ, μιας και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η μάχη της παραμονής έχει φουντώσει για τα καλά!
Ξάνθη, Καλλονή και Λεβαδειακός ήταν οι κερδισμένοι της 30ης αγωνιστικής, καθώς με τις νίκες του ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη, δημιουργώντας μία σχετική διαφορά ασφαλείας.
Σε αρκετά καλή θέση είναι και ο Πανιώνιος, έστω κι αν ηττήθηκε. Με +5 από την προνομιούχο 15η θέση η ομάδα της Νέας Σμύρνης, με +6 Ξάνθη και Εργοτέλης και με +7 Καλλονή, Ξάνθη και Λεβαδειακός, θα πρέπει να αυτοκτονήσουν στα τέσσερα τελευταία ματς για να κινδυνεύσουν.
Ως εκ τούτου, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιάς και ΒΕΡΟΙΑ, που και οι τρεις ηττήθηκαν αυτή την αγωνιστική, έμειναν να... βράζουν στο ζουμί τους και να παλεύουν για μία θέση στον ήλιο αλλά και μία δεύτερη ευκαιρία.
Ο ένας από τους τρεις θα πέσει, ο άλλος θα παλέψει για την παραμονή στα μπαράζ και ο τρίτος θα αρχίσει να προετοιμάζεται για τη Super League της επόμενης σεζόν.
Σημειώνουμε ότι ο ουραγός Άρης, μετά και την ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα, που σώζεται είναι η Ελαφρά Ταξιαρχία, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο. Την ίδια ώρα ωστόσο ο Απόλλωνας έχει και το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους τρεις, έχοντας να αντιμετωπίσει Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακό.
Αντίθετα, το πιο ευνοϊκό πρόγραμμα φαίνεται να το έχει η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχει να δώσει ένα παιχνίδι παραπάνω στην έδρα της σχετικά με Απόλλωνα και Πλατανιά.
Ο Πλατανιάς δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι τρεις «μονομάχοι» δεν έχουν να δώσουν μεταξύ τους κάποιο παιχνίδι.
Σε ό,τι αφορά τις πιθανές ισοβαθμίες, ο Απόλλων Σμύρνης υπερτερεί της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά είναι κάτω από τον Πλατανιά, ο οποίος έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τη «Βασίλισσα» και στα δύο ματς (2-2).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων που μάχονται για την παραμονή:
  kerkidasport.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου