Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Βικελαία γιορτή ποδηλάτου στο κέντρο της Βέροιας

Την Κυριακή η Βικελαία γιορτή ποδηλάτου
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Βικελαία γιορτή ποδηλάτου στο κέντρο της Βέροιας, για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων, γυμνασίων, λυκείων, ΕΠΑΛ και ενηλίκων.
Η γιορτή διοργανώνεται από το Αθλητικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Α. σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Βέροιας, την Ε.Ρ.Β.Α.Ν., τη ΛΕ.ΜΟ.Β, τους Προσκόπους και Οδηγούς Βέροιας και τις Σχολικές επιτροπές Α΄Βάθμιας & Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης.

Ο τόπος συγκέντρωσης των ποδηλατών είναι το πάρκο Εληάς (χώρος πλατάνων) για δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία. ΩΡΑ προσέλευσης 10:00πμ. ΩΡΑ εκκίνησης 11:00 πμ κοντά, στο Βλαχογιάννειο Μουσείο.
Το κράνος είναι υποχρεωτικό για όλους τους συμμετέχοντες.
Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών τους
Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή κατάσταση υγείας (οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως προκύψουν).
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πριν τον αγώνα στην γραμματεία (για τους ανηλίκους θα υπογράφει ο γονέας ή κηδεμόνας).
Ο χαρακτήρας της ποδηλατοδρομίας δεν είναι ανταγωνιστικός.

Σε συνεργασία με την Τροχαία Βέροιας θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς.
Οχήματα της τροχαίας και βοηθοί ποδηλάτες θα προπορεύονται και θα έπονται των γκρουπ των ποδηλατών.
Στην πλατεία Εληάς , θα υπάρχει γραμματεία, χώρος κληρώσεων & απονομών & σταθμός Α΄ Βοηθειών.
Στο τέλος της ποδηλατοδρομίας θα κληρωθούν ποδήλατα, κράνη και πολλά δώρα έκπληξη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Αθλητικού Τμήματος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας στο τηλ. 2331-0-22178. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους την ημέρα της ποδηλατοδρομίας, μπορούν να δηλώσουν στο 2331-0-78936.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου