Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

 ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σε ρυθμούς «σάμπα» η Εθνική

 

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στην αποστολή της Εθνικής οι κάτοικοι στο Αρακαζού που θα είναι και η βάση της ομάδας, ενώ δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. O Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να προπονήσει τους διεθνείς για πρώτη φορά στη Βραζιλία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ έχει αρχίσει με την Εθνική ομάδα αφού ξεπέρασε όλους τους σκόπελους , να φτάνει στο Αρακαζού και να μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ, ενώ έκανε την πρώτη της προπόνηση επί βραζιλιάνικου εδάφους!
Οι διεθνείς έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο «Estadio Lourival Baptista» (λίγο μετά τις 00:30 ώρα Ελλάδας), και έκαναν χαλάρωμα-λίγα σπριντάκια, καθώς ο Φερνάντο Σάντος δεν ήθελε να τους επιβαρύνει περισσότερο λόγω της ταλαιπωρίας και του πολύωρου ταξιδιού των προηγούμενων ωρών.
proponisi από contratvmundial
Όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου –που συμμετείχε στο χαλαρό πρόγραμμα- αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς απ’ την προσεχή Τετάρτη, καθώς το ιατρικό τιμ δεν τον πιέζει, δεδομένου ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ενώ δεν έπαιξε και στα δύο τελευταία φιλικά. 
 
Εν τω μεταξύ τρεις ημέρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα και το βίντεο της παρουσίασης της Ελλάδας, με τους Μήτρογλου, Μανιάτη και Σάντος να μιλούν για την παρουσία της Εθνικής στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Τέλος  θερμή  ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Αρακαζού κατά την άφιξη της  Εθνικής ομάδας, ενώ εντύπωση προκάλεσε στους διεθνείς τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κατά τη μεταφορά της αποστολής από το ξενοδοχείο, προς το προπονητικό κέντρο.
 

Η αφιξη της αποστολης από contratvmundial
Η απόσταση ήταν περίπου δέκα λεπτά  με το πούλμαν, με την αστυνομία να έχει κλείσει τους δρόμους  της πόλης, ενώ δύο ελικόπτερα παρακολουθούσαν και έλεγχαν  ην μετακίνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Από εκεί και πέρα, και στο προπονητικό κέντρο η παρουσία των αστυνομικών ήταν έντονη.
 
 
Δεν αφήνουν από τα "μάτια" τους το πούλμαν την Εθνικής οι αστυνομικές δυνάμειςΔεν αφήνουν από τα "μάτια" τους το πούλμαν την Εθνικής οι αστυνομικές δυνάμεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου