Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Σήμερα στη Βέροια ο Γκρανέρο

Άγνοια Μπαργκάν για την πρόταση της Σίβασπορ. Σήμερα στη Βέροια ο Γκρανέρο
Αν και οι Κενάν Μπαργκάν και Νίκος Καλτσάς δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βέροια
και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ωστόσο δεν είναι στα πλάνα κάτι όμως που δεν ισχύει και με την τουρκική Σίβασπορ. Κάτι που είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες και απομένει να φανεί το πόσο αργά ή γρήγορα θα επιτευχθεί η πώλησή τους σε άλλη ομάδα. Το πρώτο βήμα έγινε προ ημερών όταν στα γραφεία της ΠΑΕ στάλθηκε φαξ με δελεαστική πρόταση από μάνατζερ που συνεργάζεται με μεγάλο γραφείο του εξωτερικού για την αγορά τους από τη Σίβασπορ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι της Σίβασπορ που τερμάτισε στην 5η θέση του φετινού τουρκικού πρωταθλήματος είχανε βρεθεί στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι ΑΕΛ Καλλονής–Βέροια 0-3. Ακολούθως έγιναν οι πρώτες συζητήσεις αλλά μέχρι στιγμής εμπόδιο αποτελεί το ποσοστό μεταπώλησης που ζήτησε η ΠΑΕ Βέροια. Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις όπως και στο θέμα της πώλησης του Μοχάμεντ Μπεν που θεωρείται δεδομένη ότι θα γίνει. Πάντως χθες ο Κενάν Μπαργκάν με τον οποίο επικοινωνήσαμε δήλωσε άγνοια για την πρόταση της τουρκικής ομάδας.
Σήμερα εξάλλου αναμένεται να αφιχθούν στη Βέροια ο νέος Ισπανός προπονητής της ομάδας Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Κίκε Ερνάντεθ και να προχωρήσουνε τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά τις μεταγραφές των Ισπανών Χοκίν Εσπάρθα, Χαβιέ Τζινάρ και Νταβίντ Βάσκες δεν αποκλείεται να ακολουθήσουνε άλλες τρεις με το κύριο βάρος να πέφτει στην απόκτηση δυο ακραίων και κεντρικών αμυντικών.
ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου