Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τη Δευτέρα και την Τετάρτη οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Δημοτικών Σχολείων Ημαθίας

500 μαθητές και μαθήτριες σε αγώνες αθλοπαιδιάς δημοτικών σχολείων της Ημαθίας
Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τη Δευτέρα και την Τετάρτη οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Δημοτικών Σχολείων Ημαθίας, που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ημαθίας, παρά την πίεση του χρόνου για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Σε αθλητικούς χώρους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας διεξήχθησαν οι γιορτές στο ποδόσφαιρο, την καλαθοσφαίριση  και την πετοσφαίριση.

Εφαρμόστηκε ο τρόπος συναγωνισμού τύπου τουρνουά όπου κάθε ομάδα έπαιξε με τις υπόλοιπες, με έμφαση στη  μεγαλύτερη συμμετοχή στο χρόνο παιχνιδιού.
Στόχος της διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή και το παιχνίδι των παιδιών χωρίς νικητές και ηττημένους. Ο σκοπός αυτός επιτεύχθηκε καθώς η χαρά των παιδιών και η ικανοποίηση των  συνοδών τους ήταν φανερή.
Συνολικά συμμετείχαν 25 σχολεία με 500 περίπου μαθητές και μαθήτριες, στους οποίους  απονεμήθηκαν  διπλώματα συμμετοχής.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής  και δασκάλους των σχολείων, χωρίς τη συνεργασία και τη βοήθεια των οποίων  δεν θα είχε επιτυχία η διοργάνωση, καθώς και  τους τρεις δήμους του Νομού μας για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου