Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Έγινε η παρουσίαση του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ Βέροια. 30 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση

Έγινε η παρουσίαση του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ Βέροια. 30 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση
Στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση του νέου ιατρικού τιμ της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.
Ο υπεύθυνος τύπου Στέλιος Μεϊμαρίδης παρουσίασε στην αρχή τους γιατρούς, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Μηνάς ως επικεφαλής του ιατρικού τιμ παρουσίασε τους συναδέλφους του και φυσικά και οι ίδιοι έκαναν κάποιες τοποθετήσεις βάσει της ειδικότητάς τους.

Στην αρχή του λόγου του ο κ. Μηνάς επιβεβαίωσε ότι κάτι αλλάζει φέτος στην ομάδα και αναφέρθηκε στο σημαντικό κομμάτι της ομάδας που αφορά την υγεία των παικτών. «Εμείς», τόνισε ο κ. Μηνάς, «από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε τόσο στην πρόληψη όσο και στην αποκατάσταση της υγείας των παικτών με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε και ο πρόεδρος να φέρει καλούς παίκτες και να γίνει μία καλή ομάδα. Μετά από παράκληση του προέδρου δέχθηκα την πρόταση να αναλάβω επικεφαλής του ιατρικού τιμ και με τη συνεργασία των εκλεκτών συναδέλφων ήδη ξεκινήσαμε την ιατρική προετοιμασία για τη νέα περίοδο».
Στη συνέχεια παρουσιάσθηκε ο Γιώργος Αβραμόπουλος ο οποίος θα είναι κοντά στην ομάδα όχι  μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις ακόμη. Όπως και κατά το στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Μάκης Ισαακίδης ο γνωστός χειρουργός, ο Νίκος Δήμου ορθοπεδικός αθλιατρικής, ο Βασίλης Τσίλης καρδιολόγος, η Δέσποινα Καρβουνά οδοντίατρος και ο Σάκης Τόπης ο γνωστός διατροφολόγος.
Όπως τόνισε στο τέλος ο κ. Μηνάς η προσφορά των συναδέλφων γίνεται αφιλοκερδώς για το καλό της ομάδας και της πόλης.

Η προετοιμασία και τα φιλικά
Στις 30 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Βέροιας και μέχρι τις 6 Ιουλίου θα γίνουν οι αιματολογικές, ακτινολογικές και άλλες εξετάσεις αφού η αποστολή θα ανέβει από 14-7 έως 20-7 στο βουνό και θα κάνει και νέα προετοιμασία πάλι στο βουνό από 7-8 έως 13-8.
Έχουν κλεισθεί δύο φιλικά με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 30-7 και 13-8 καθώς και με τον Πανθρακικό από 6-8- έως και 17-8, χωρίς να ανακοινωθεί ακόμη πού θα γίνουν τα παιχνίδια. Ίσως γίνει και φιλικό και με την Ξάνθη. .

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορεί να ανακοινωθούν 2-3 ακόμη μεταγραφές ξένων κυρίως παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου