Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Το 2ο Εαρινό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας!

Μεγάλο ενδιαφέρον για το 2ο  Εαρινό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας!
Συνεχίζονται εντατικά οι προετοιμασίες για το 2ο εαρινό τουρνουά μπάσκετ του Αγίου Νικολάου που διοργανώνει ο Ζαφειράκης Νάουσας σε συνεργασία με το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου.

Το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο και οι ομάδες βρίσκονται σε καλό δρόμο για τη συμπλήρωση των roster τους. Καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής (έντυπα της οποίας μπορείτε να λαμβάνεται από το λογιστικό γραφείο του Θανάση Πουρλίδα και από το Lets Play) είναι η 28η Ιουνίου ενώ η έναρξη του τουρνουά είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 2 Ιουλίου. Εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσει και ο καλλωπισμούς του γηπέδου στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τους ερασιτέχνες αθλητές του Νομού μας. 
Στο facebook λειτουργεί και ομάδα στην οποία μπορείτε να γίνετε μέλη και να βλέπετε τις συνεχείς ενημερώσεις των διοργανωτών (την ομάδα την βρίσκεται με την επωνυμία \"2ο ΕΑΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ\") ενώ οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να λαμβάνετε και στα τηλέφωνα 6974015526 και 6938997206.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου