Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ατυχία: Η Εθνική έχασε την πρόκριση στους «8» στα πέναλτι

Ατυχία: Η Εθνική έχασε την πρόκριση στους «8» στα πέναλτι
Το ταξίδι σε αυτό το Μουντιάλ τελειώνει εδώ για την Εθνική Ελλάδος που ηττήθηκε 5-3 στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα και αποκλείστηκε στην φάση των «16». Όμως, αυτή η ομάδα... έπεσε όπως ακριβώς της ταιριάζει. Ηρωικά!

Το χαμένο πέναλτι του Γκέκα και το εύστοχο του Ουμάνια, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στην «ρώσικη ρουλέτα» που το ματς οδηγήθηκε μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας από τα γκολ των Ρουίζ (52') και Παπασταθόπουλου (90').
Η Ελλάδα, στο τελευταίο ματς του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, άγγιξε το όνειρο της πρόκρισης στην 8άδα του Μουντιάλ για πρώτη φορά. Έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 66', βρήκε τον τρόπο-τον ελληνικό τρόπο-να ισοφαρίσει στο 90' και λίγο αργότερα έχασε με τον Μητρογλου την τεράστια ευκαιρία να «καθαρίσει». Τέτοιες έχασε και άλλες στην παράταση, κυρίως εξαιτίας της καταπληκτικής μέρας του Νάβας, αλλά στα πέναλτι η τύχη δεν της χαμογέλασε...
Ο αποκλεισμός ήρθε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος συνολικά αλλά ήταν πιο εύστοχος στις κρίσιμες στιγμές αλλά το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα για μια ακόμα φορά έπεσε με το κεφάλι ψηλά!
Διαβάστε περισσότερα νέα για το Μουντιάλ και την ανάλυση του αγώνα στο coppa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου