Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Αλλαγή σελίδας ύστερα από πολλά χρόνια και στην ΑΕΠ Βέροιας

Αλλαγή σελίδας στην ΑΕΠ Βέροιας
Αλλαγή σελίδας ύστερα από πολλά χρόνια και στην ΑΕΠ Βέροιας αφού την επόμενη Παρασκευή 27 Ιουνίου στα γραφεία της ΑΕΠ Βέροιας θα γίνει η γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου ώστε να εκλεγεί νέο Δ.Σ στην ιστορική ομάδα που θα πορευθεί πλέον χωρίς τον Απόστολο Εμμανουηλίδη, αλλά με τον γνωστό Ασφαλιστή Φώτη Γκαϊτατζή στο τιμόνι του συλλόγου.
Ο νέος υποψήφιος πρόεδρος έχει επιλέξει τους συνεργάτες του με στόχο την ανοδική πορεία της ομάδας και την προσφορά της στην κοινωνία της Βέροιας.
Έτσι μία νέα εποχή ξεκινάει για την ΑΕΠ Βέροιας με τον Απόστολο Εμμανουηλίδη φανερά συγκινημένο αφού είχε δεσμευθεί στο παρελθόν ότι όσο ζει θα είναι πρόεδρος σε αυτή την ομάδα. Η ΑΕΠ Βέροιας, όπως δήλωσε ο κ. Εμμανουηλίδης, είναι ένα κομμάτι από τη ζωή του. \"Αφού την υπηρετώ από το 1985 με πολλές χαρές και λύπες στα πρωταθλήματα που αγωνίσθηκε. Κουράστηκα πραγματικά και απογοητεύθηκα από την αδιαφορία των τοπικών αρχών για πολλά χρόνια. Όμως αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον και πιστεύω ότι οι άνθρωποι που θα με διαδεχθούν θα συνεχίσουν το σπουδαίο έργο που έγινε τα τελευταία χρόνια στην ιστορική ομάδα. Πρέπει όμως οι φίλαθλοι και οι τοπικές αρχές να βοηθήσουν και να είναι σίγουροι ότι τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν και πάλι στην ομάδα\".
Αυτά μας δήλωσε συγκινημένος ο επί σειρά πρόεδρος της ΑΕΠ Βέροιας Απόστολος Εμμανουηλίδης ο οποίος θα δηλώνει παρών όποτε τον χρειασθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου