Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής Λευκάδια και Μακροχώρι

Το πιθανότερο σενάριο: στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής Λευκάδια και Μακροχώρι
Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου και πλέον έχουμε συμπληρωμένο το παζλ με τις 61 ομάδες που η νέα σεζόν θα τις βρει χωρισμένες στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής ή σωστότερα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Και λέμε 61 ομάδες λόγω της γνωστής εκκρεμότητας με τις 3 κενές θέσεις.

Έτσι οι 61 ομάδες θα χωριστούν σε 3 ομίλους των 15 ομάδων έκαστος ενώ ένας ακόμα όμιλος θα έχει 16 ομάδες. Υπόψιν πως  αν ισχύσουν τα αρχικώς λεγόμενα από τις 61 ομάδες θα υποβιβάζονται οι 28, δηλαδή 7 από κάθε όμιλο.
Προτού όμως δούμε τους ομίλους θα σας παραθέσουμε κάποια στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας σχετικά με τον διαχωρισμό των ομάδων σε ομίλους:
• Ο διαχωρισμός γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια ξεκινώντας από τον Έβρο και “κατεβαίνοντας”.
• Μπορεί στα “ γεωγραφικά όρια” μεταξύ δύο ομίλων, κάποιες ομάδες να είναι κυριολεκτικά στο “σύνορο” π.χ. οι ομάδες από τον νομό Θεσσαλονίκης. Και πάλι όμως δεν αλλάζει η γενικότερη εικόνα.
• Υπολογίζουμε ότι όλες οι ομάδες θα συμμετέχουν κανονικά. Αυτό βέβαια είναι λίγο σχετικό αν κρίνουμε από την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Όπως επίσης υπολογίζουμε ότι όσες κέρδισαν το δικαίωμα εν τέλη θα δηλώσουν συμμετοχή.
• Δεν θα ήταν καθόλου έκπληξη αν και άλλες ομάδες ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το υπολογίσουμε.
• Προσοχή καθώς από την φετινή σεζόν εκκρεμεί ο 5ος Όμιλος και πιθανός την τελευταία αγωνιστική να έχουμε μικρο αλλαγές.

1ος ΟΜΙΛΟΣ
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
2 ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
3 ΕΘΝΙΚΟΣ NEOY ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
4 ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
5 ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
6 ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΟΥΠΟΛΗΣ
7 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
8 ΚΑΒΑΛΑ
9 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
10 ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
11 ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
12 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
13 ΛΕΥΚΑΔΙΑ
14 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
15 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου