Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θεωρείται πλέον το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θεωρείται πλέον το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής έπειτα από το Μουντιάλ της Βραζιλίας και την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Παρασκευή, κατά την προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.
Στην τελευταία συνάντηση,όπως έγινε γνωστό από το in.gr οι δύο πλευρές συζήτησαν για το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού της Μονακό, το οποίο θα είναι διετές με ετήσιες απολαβές τις 800.000 ευρώ. Μάλιστα, προβλέπονται και σημαντικά μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Euro 2016 στη Γαλλία.
Ο Ρανιέρι φέρεται να είναι γνώστης της ελληνικής ομάδας καθώς γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες της και στις πρώτες συναντήσεις με τον Σαρρή έχει φανεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων για τα περισσότερα θέματα.
Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, όπου ο Σαρρής θα προτείνει την πρόσληψη του 62χρονου τεχνικού, η οποία, εκτός απροόπτου, θα αποφασιστεί την Παρασκευή στη Γενική Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου