Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Πέντε μόλις ημέρες πριν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος του Ξηρολιβάδου

Με 360 συμμετοχές και ζεστό… τραχανά ο 4ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου
Πέντε μόλις ημέρες πριν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος του Ξηρολιβάδου (14.5 χιλ.) και οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται, ξεπερνώντας τις 360 δηλώσεις συμμετοχής.

Με πρωτοστάτη τον Αντώνη Κουκουτέγο και ορισμένα μέλη του Συλλόγου δρομέων Βέροιας, την αμέριστη συνεργασία του Κ.Α.Π.Α και την βοήθεια των χορηγών οι προβλέψεις για μία καλή διοργάνωση είναι σίγουρες.
Ο ΠΟΠΕΣΥ (ποδηλατικός περιβαλλοντολογικός σύλλογος, η ΛΕΜΟΒ (λέσχη μοτοσικλετών Βέροιας, ο ΠΟΞ (πολιτιστικός όμιλος Ξηρολιβάδου) δήλωσαν το ενεργό παρών τους  προσφέροντας εθελοντική βοήθεια.
Η Οικοκίνηση (κατάστημα πώλησης ποδηλάτων) θα παρέχει πριν την εκκίνηση σε όλους τους συμμετέχοντες του αγώνα από ένα ενεργειακό jel, της γνωστής εταιρείας nutrixxionπου εμπορεύεται προϊόντα ειδικής αθλητικής διατροφής πρόληψης και αποθεραπείας των αθλητών από τους τραυματισμούς και τις κακώσεις.
Μπλουζάκια με το λογότυπο του αγώνα θα δοθούν σε όλους τους μικρούς δρομείς που θα τρέξουν στα 1500μ (γύρος της λίμνης).
Την  Κυριακή 6 Ιουλίου στις 6:00 έως 7:00  η διοργάνωση θα παρέχει παραδοσιακό ζεστό τραχανά στον χώρο της κατασκήνωσης και μετά τον αγώνα στον ίδιο χώρο θα δοθεί στους συμμετέχοντες ελαφρύ γεύμα ψητών κρεάτων.
Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στους δρομείς το Σάββατο από τις 18:00 έως τις  20:00 και την Κυριακή 7:00 έως 8:30 μπροστά από τον ΠΟΞ (Πολιτιστικό σύλλογο Ξηρολιβάδου)

Επίσης πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν οι χορηγοί, ο Συνεταιρισμός διαχείρισης συνιδιοκτησίας Ξηρολιβάδου, τοcafeMcoza, το παραδοσιακό καφενείο – μεζεδοπωλείο  Ντουκάτα, η ταβέρνα το Γρέκι του Βασίλη και τα x-tremestores.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου