Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Γιος του Αλέκου Παπαδόπουλου ο Μάριος που μεταγράφηκε στη ΄βασίλισσα΄

Γιος του Αλέκου Παπαδόπουλου ο Μάριος που μεταγράφηκε στη ΄βασίλισσα΄
Ο τρίτος γιος του αείμνηστου Αλέκου Παπαδόπουλο είναι ο μέσος Μάριος Παπαδόπουλος που μεταγράφηκε πριν από λίγες μέρες στη Βέροια.
Ο Μάριος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Μακεδονικού. Το 2007 αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα και το 2011... μετακόμισε στην Κατερίνη και στους Πόντιους. Τον Ιανουάριο το 2012 έμεινε ελεύθερος, με τον Αγροτικό Αστέρα να τον εντάσσει στο ρόστερ του. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.  
 Κάντε κλικ για μεγέθυνση naousa_b-2.jpgΚάντε κλικ για μεγέθυνση naousa_b-2.jpgΚάντε κλικ για μεγέθυνση naousa_b-2.jpg
Θυμίζουμε ότι ο αείμνηστος πατέρας του Αλέκος (συμπαίχτης με τον Βασίλη Χατζηπαναγή στην Παχτακόρ Τασκένδης), το 1976 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ όπου και αγωνίστηκε για ένα χρόνο. Την επόμενη περίοδο ('77-'78) φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ και στη συνέχεια πήγε στην Νάουσα (1978-1983). Έκλεισε την καριέρα του στη Βέροια (΄83-΄84).
Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή στην Νάουσα δίπλα στον Στέφανο Γαϊτάνο, τον Γιάννη Μαντζουράκη κ.ά.
Στις 6 Φεβρουαρίου 2007 άφησε την τελευταία του πνοή κατευθυνόμενος προς το γήπεδο. Ήταν 56 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου