Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η Ξάνθη έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου

Ο παλιός είναι αλλιώς! Κι έτσι η Ξάνθη έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα.

Με καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα πάνω από 25 λεπτά, καθώς υπήρξε θέμα με τους πάγκους. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου έλεγαν πως θα κάτσουν στον πάγκο του Αρη ως γηπεδούχοι, με την Ξάνθη να φέρνει αντιρρήσεις αφού από πάνω τους ήταν οπαδοί του Βόλου. Τελικά υποχώρησαν οι Ακρίτες και το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ κακό ρυθμό και τις δύο ομάδες να θέλουν να κρατήσουν το μηδέν στις εστίες τους.
Κάπου εκεί η Ξάνθη άρχισε να πιέζει και να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα του Βόλου, όμως το σκορ άνοιξαν οι “ερυθρόλευκοι” χάρη στο δυνατό σουτ του Γκούρμα (φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ) στο 34ο λεπτό, για το 1-0. Οι Ακρίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με την κεφαλιά το Γούτα (από ελεγχόμενη θέση) στο 45+3' (1-1).
 
Η επανάληψη ξεκίνησε με το... αριστερό για την Ξάνθη αφού στο 48ο λεπτό ο Μάνταλος αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν επηρέασε την Ξάνθη, η οποία πίεζε για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, κάτι που κατάφερε. Στο 82ο λεπτό ο Ράνος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1, δίνοντας στην ομάδα του την νίκη παραμονής στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.
 
 
Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπέρτος, Φλίσκας, Κάλβο, Μάνταλος, Μαρίν (55’ Ράνος), Μάρτινς, Σολτάνι 
 
Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Ζέρης, Μόνχε, Νικολιάς (76’ Μπρέσκα), Γκούρμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου