Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ο Σπανούλης

 
Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ νιώθει κουρασμένος, απογοητευμένος, αλλά και πικραμένος, από την συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού για την κακή αγωνιστικά χρονιά. Το παράδειγμα του Kill Bill ακολουθούν και άλλοι «ερυθρόλευκοι» παίκτες

Μυστήριο σχετικά με τον μέλλον του Βασίλη Σπανούλη τόσο στον Ολυμπιακό όσο και για την Εθνική ομάδα. Ο Λαρισαίος γκαρντ με δηλώσεις του μετά την λήξη του πέμπτου τελικού, άφησε να εννοηθεί ότι πιθανόν να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» καθώς είναι απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες του κόσμου, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Ο Kill Bill παρότι ανέλαβε την ευθύνη για απώλεια του πρωταθλήματος, νιώθει πως δεν τον οι φίλαθλοι της ομάδας δεν τον σέβονται και δεν  τον εκτιμούν όπως του αξίζει. Το ότι αποχώρησε δίχως να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ήταν ένας τρόπος να εκφράσει την πικρία του. Πάντως, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο,τονίζουν πως η συμπεριφορά του Βασίλη Σπανούλη ήταν εν θερμώ και τα πάντα θα ξεκαθαριστούν στην συνάντηση που θα έχει ο ίδιος με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ της επόμενες ημέρες. 
 
Η είδηση πάντως της ενδεχόμενης αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό δεν είναι η μοναδική, που προέκυψε, αφού φαίνεται πως ο Έλληνας γκαρντ δεν θα ενισχύσει ούτε την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Η απόφαση του Σπανούλη δεν έχει να κάνει με την γνωστή κόντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΟΚ για την ασφάλιση των παικτών, αλλά με το ότι ο Kill Bill έχει αποφασίσει να απέχει από το  αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για να ξεκουραστεί και να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του στο τραυματισμένο γόνατο του που τον άφησε  εκτός για ενάμιση μήνα φέτος. Τις επόμενες ημέρες, θα μιλήσει με τον Φώτη Κατσικάρη και θα θέσει εαυτό εκτός ομάδας, κάτι που λογικά θα γίνει σεβαστό από την ομοσπονδία, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις παικτών. 
 
Εκτός του Βασίλη Σπανούλη, απών από το ραντεβού της Εθνικής ομάδας στην Ισπανία θα είναι ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Στράτος Περπέρογλου, έχει αποφασίσει να απέχει από το Μουντομπάσκετ  για τους ίδιους λόγους με τον συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους» , καθώς η θλάση που τον ταλαιπώρησε φέτος δεν έχει υποχωρήσει. 
 
Πλέον μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις στο θέμα της Εθνικής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και άλλοι ερυθρόλευκοι παίκτες δεν θα ακολουθήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα γήπεδα της Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου