Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Γιώργος Αρβανιτίδης: «Η Βέροια θα είναι έτοιμη και ισχυρή στο φετινό πρωτάθλημα»

Γιώργος Αρβανιτίδης: «Η Βέροια θα είναι έτοιμη και ισχυρή στο φετινό πρωτάθλημα»
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα περί μη ενίσχυσης ακόμη της ομάδας με νέους και ικανούς παίκτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια κ. Γιώργος Αρβανιτίδης  με δηλώσεις του στον Λαό τόνισε τα εξής.

«Θέλω υπεύθυνα να ενημερώσω τους φιλάθλους της ομάδας ότι ο προγραμματισμός που έχουμε κάνει με τους κ.κ. Ερνάντεθ και Γκραμέρο  θα υλοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή  χωρίς να αποβεί εις βάρος της ομάδας. Έχουν συμφωνηθεί τα πάντα με τους νέους παίκτες, την προετοιμασία και τα φιλικά. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία αφού την προσεχή Δευτέρα που ξεκινάει η ομάδα  θα έχουν έρθει και άλλοι παίκτες, Ισπανοί αλλά και από άλλες χώρες, με τους οποίους έχουμε  έρθει σε συμφωνία…»
Απέκτησε τον Μάριο Παπαδόπουλο
Τον ταλαντούχο μέσο Μάριο Παπαδόπουλο από τον Αστέρα Εύοσμου απέκτησε η Βέροια. Ο παίκτης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι γεννημένος στις 10-12-1992. Επίσης έγινε γνωστό ότι οι δανεικοί Μπλαβούκος και Σεντεμέντες θα δοθούν και πάλι σε ομάδες.
Στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν σήμερα  οι: Καντιμοίρης Τσιβάνι, Βασιλειάδης, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστογιτς, Παυλίδης, Μπεν, Εσπάθα, Βάσκες, Ντόγος, Μάνος, Μεληκιώτης, Καλτσάς και Μπαργκάν. Ενώ στην προετοιμασία πιθανόν θα πάρουν μέρος και οι νεαροί Τακίδης, Αλιατίδης Ουνγιαλίδης.
ΛΑΟΣ - ΕΠΕΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου