Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Κάρλος Γκρανέρο: «Έχουμε έτοιμους παίκτες για να κάνουν τη διαφορά»

Παρουσιάστηκε το τεχνικό ισπανικό δίδυμο. Κάρλος Γκρανέρο: «Έχουμε έτοιμους παίκτες για να κάνουν τη διαφορά»
Στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια έγινε το απόγευμα της Παρασκευής η επίσημη παρουσίαση του ισπανικού τεχνικού τιμ της Βέροιας, με τους Κίκε Ερνάντεθ τεχνικό διευθυντή και Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο προπονητή.

Μετά το καλωσόρισμα του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ Στέλιου Μεϊμαρίδη και με μεταφραστή τον Κίγκ Φερέιρα, οι δύο Ισπανοί τεχνικοί αναφέρθηκαν καταρχήν στο νέο εγχείρημα του προέδρου (για το ισπανικό μοντέλο) και τα πρώτα πλάνα για το στήσιμο της ομάδας.
Ο κ. Ερνάντεθ τόνισε μεταξύ των άλλων. «Ήρθα να δουλέψω στην ομάδα της Βέροιας ως τεχνικός διευθυντής με πολλή όρεξη και διάθεση ώστε η Βέροια να πάει ακόμη πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, και να παραμείνει για πολλά χρόνια στη σούπερ λίγκα. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται, αλλά με τη σκληρή δουλειά καθημερινά θα πετύχουμε τους στόχους μας.»
Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Ερνάντεθ είπε για το ισπανικό μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει ότι είναι απαίτηση του πρόεδρου και αυτό θα γίνει αφού πρώτα δούμε τι ήταν η Βέροια μέχρι σήμερα, να εξετάσουμε την ιστορία της και σιγά-σιγά να αλλάξουμε κάποια πράγματα. «Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Ξέρουμε ότι έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες αλλά έχουμε εντοπίσει τους παίκτες και για τις θέσεις που τους χρειάζεται η ομάδα», τόνισε. Επίσης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα έχει και την επίβλεψη των τμημάτων υποδομής, χωρίς να ξεχωρίζει αν θα παραμείνουν οι υπάρχοντες προπονητές, αν και τόνισε αυτό θα το συζητήσει ξανά με τον πρόεδρο. «Εκείνο που έχω να πω επίσης είναι ότι το ρόστερ της ομάδας δεν θα ξεπερνάει τους 22-25 παίκτες», είπε κλείνοντας ο τεχνικός διευθυντής.
Στην συνέχεια μίλησε και ο προπονητής της ομάδος ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, ο οποίος τόνισε. «Γνωρίζω πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα αφού πολλοί Έλληνες παίκτες παίζουν στην Ισπανία αλλά και Ισπανοί στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψω στο εξωτερικό και για αυτό με έπεισε ο κ. Ερνάντεθ. Άκουσα καλά λόγια και για τη νέα μου ομάδα τη Βέροια και θέλω να πετύχω αυτό το ισπανικό μοντέλο. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τη νέα μου ομάδα και είμαι έτοιμος με τη βοήθεια όλων να ξεκινήσουμε με σωστές βάσεις να κτίσουμε μία καινούργια ομάδα.»
Σε ερωτήσεις που του έγιναν ο νέος κόουτς απάντησε για μια ακόμη φορά ότι είναι αισιόδοξος και βλέπει με καλό μάτι όσο δύσκολο και αν είναι το νέο μοντέλο της ομάδας. Επίσης ανέφερε ότι από την Ισπανία θα έρθουν παίκτες Β΄ και Γ΄ εθνικής, αλλά πρώτης επιλογής.
Μετά τη συνέντευξη τύπου οι κ.κ. Ερνάντεθ και Γκρανέρο είχαν συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα της ομάδος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροιας Γιώργο Αρβανιτίδη.
ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου