Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Οι δραστηριότητες του Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO ''ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ'' ΝΑΟΥΣΑΣ και στο βάθος η συμμετοχή στο παγκόσμιο στην Ισπανία!

Οι δραστηριότητες του Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO ''ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ'' ΝΑΟΥΣΑΣ και στο βάθος  η συμμετοχή στο παγκόσμιο στην Ισπανία!
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 19 έως 21 Αυγούστου 2013 στο Βατοπέδι Χαλκιδικής το 22ο Θερινό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητικής το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ».

Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Bianco Olympico ενώ το τριήμερο πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα, υπό την τεχνική επίβλεψη του Προέδρου της Ε.ΟΜ.Τ. Μaster Γιαλαμά Παναγιώτη 8 DAN.
Στα πλαίσια του Σεμιναρίου συγκροτήθηκε επίσημα η Εθνική Ομάδα Τετράθλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 27 Οκτωβρίου 2013 στην πόλη Benidorm της Ισπανίας. Παράλληλα, κλιμάκιο αθλητών δοκιμάστηκε στο απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας υπό την καθοδήγηση των Εθνικών Προπονητών Γιαλαμά Κωνσταντίνου 5 DAN και Σιδερά Νικολάου 3 DAN.    
Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε Θερινό Εθνικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN ενώ από πλευράς αθλητών του Συλλόγου συμμετείχαν οι: Φειδάντσης Αλέξανδρος, Πλουμπίδης Βασίλειος, Μπίντα Δέσποινα, κάτοχοι μισής κόκκινης ζώνης 3 KUP και η Ιωαννίδου Θεοδώρα η οποία μετά από επιτυχείς εξετάσεις έλαβε τον βαθμό των 4 KUP (μπλε ζώνη).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου