Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Κίνηση απελπισίας από τη Μεταλίστ...

Μήνυμα ενότητας από τον Ιβάν Σαββίδη
Με τα λιγότερα δυνατά αγωνιστικά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του για το αυριανό (9.30 μ.μ., Δημόσια Τηλεόραση) παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χουμπ Στέφενς συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Ντίσελντορφ, με τελικό προορισμό το Γκελζενκίρχεν.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι Χακόμπο, Γλύκος (τερματοφύλακες), Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου (αμυντικοί), Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς (μέσοι), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ (επιθετικοί).
Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι Γκαρσία, Βούκιτς, Σπυρόπουλος και Κωνσταντινίδης. Οι δύο πρώτοι κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ οι δύο Ελληνες ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ο πρώτος στο ισχίο και ο δεύτερος στον αστράγαλο.
Την ίδια στιγμή, οι Ουκρανοί ετοιμάζουν και εκείνοι βαλίτσες για τη Γερμανία! Την Παρασκευή, μετά την απόρριψη (από το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο) του πρώτου αιτήματος της Μεταλίστ για αναστολή εκτέλεσης της ποινής που της επέβαλε η ΟΥΕΦΑ, κατέθεσαν νέο παρόμοιο αίτημα, ισχυριζόμενοι ότι έχουν να προσκομίσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.
Το δικαστήριο γνωστοποίησε χθες ότι θα λάβει σήμερα το μεσημέρι την απόφαση, η οποία αναμένεται να είναι αρνητική. Η ουσία είναι πως οι Ουκρανοί έχασαν τις ελπίδες τους την Παρασκευή και στη συνέχεια προχώρησαν σε μια κίνηση απελπισίας.
Επικοινωνιακά, πάντως, προσπαθούν να δείξουν στο εσωτερικό της Ουκρανίας ότι έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφύγουν την ποινή. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες ο αντιπρόεδρος της Μεταλίστ, Κοσταντίν Πιβοβάροφ, δήλωσε πως η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει στις 10 π.μ. από το Χάρκοβο για την Κολονία και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Γκελζενκίρχεν για την προετοιμασία του αγώνα με τη Σάλκε, ελπίζοντας ότι το CAS θα τους δικαιώσει.
Στο μεταξύ, χθες, σε μήνυμά του με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε: «Ολοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε αυτή την ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ολα γίνονται με μια προϋπόθεση: πρέπει να είμαστε ένα ενιαίο σύνολο. Κανένας δεν θα μπορέσει να μας σπρώξει εκτός πορείας αν παραμείνουμε ενωμένοι. Με αφετηρία τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να μας επιβραβεύει με ανάλογες εμφανίσεις. Καλή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου