Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πρωτάθλημα της πλάκας στη Football League


Κανένα απευθείας εισιτήριο

 για τη Σούπερ Λίγκα

Το μόνο κέρδος των δύο ομάδων που θα επικρατήσουν στην κανονική περίοδο θα είναι 3 επιπλέον βαθμοί στα πλέϊ οφ

 
Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι «φωστήρες» της Football League, καθώς αποφάσισαν, την Τρίτη (27/8), να στερήσουν την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα των δύο ομάδων που θα τερματίσουν επικεφαλής στους ομίλους Νότου και Βορρά, ύστερα από την κανονική περίοδο των 26 αγωνιστικών. Ακόμα κι αυτές θα υποχρεωθούν στην κοπιαστική δοκιμασία (14 αγωνιστικές) των πλέϊ οφ, στην οποία θα πάρουν μέρος άλλες έξι ομάδες. Σε διαφορετικούς ομίλους θα παίξουν οι δύο ομάδες του Βόλου, Ολυμπιακός και Νίκη.


Ούτε αυτή η μοιρασιά δικαιολογείται επαρκώς από το Δ.Σ. της Ενωσης, αλλά φαντάζει πταίσμα μπροστά στην απόφασή τους να στερήσουν από τις πρωταθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων την επιβεβλημένη, στον υπόλοιπο κόσμο, επιβράβευση της απευθείας ανόδου στην ανώτερη κατηγορία. Οσο για το "μπόνους" που προβλέφθηκε (3 επιπλέον βαθμοί στην εκκίνηση των πλέϊ οφ), προκειμένου να "χρυσωθεί" το χάπι, πολύ μικρή αξία στον έξτρα μαραθώνιο των 14 αγωνιστικών που θα διεξαχθούν, με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων σε κάθε όμιλο, και έπαθλο τρία εισιτήρια για τη Σούπερ Λίγκα.
Η κανονική περίοδος της Football League θα αρχίσει στις 29 Σεπτεμβρίου, και οι 28 ομάδες χωρίστηκαν στους εξής ομίλους:
ΝΟΤΟΣ: Καλλιθέα, Επισκοπή, Αστέρας Μαγούλας, Φωκικός, Παναχαϊκή, Ηρακλής Ψαχνών, Βύζας Μεγάρων, Ολυμπιακός Βόλου, Χανιά, Πανηλειακός, Γλυφάδα, Αχαρναϊκός, Φωστήρας, Παναιγιάλειος.
ΒΟΡΡΑΣ: Νίκη Βόλου, Πιερικός, Βατανιακός, Ζάκυνθος, Αιγινιακός, Δόξα Δράμας, Εθνικός Γαζώρου, Τύρναβος, Κέρκυρα, Απόλλων 1926, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής, Καβάλα, Αναγέννηση Γιαννιτσών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου