Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ματιές στον Κόσμο...



 
Η Τσέλσι σκοπεύει να φέρει στο Λονδίνο τον Σαμουέλ Ετό, από την ίδια πόρτα που άνοιξε με τη μετεγγραφή Ουίλιαν. Τον θέλει και η Ιντερ τον ακριβοπληρωμένο Καμερουνέζο, αλλά η Ανζί Μαχατσκάλα μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Αμπράμοβιτς.

Ματαίως περίμενε τον Γκάρεθ Μπέιλ η Τότεναμ χθες στο προπονητήριο. Ο Ουαλός εξαφανίστηκε και δήλωσε μέσω τρίτων «εκνευρισμένος και θυμωμένος» για την καθυστέρηση. Οι Ισπανοί γράφουν ότι τον περιμένουν σήμερα στη Μαδρίτη, αλλά το ντόμινο των εξελίξεων θα πυροδοτηθεί όταν φορέσει τα «τζαλορόσι» της Ρόμα ο Αντεμ Λιάγιτς της Φιορεντίνα, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή η κίνηση θα στείλει τον Ερίκ Λαμέλα στο Λονδίνο και, αμέσως μετά, τον Μπέιλ στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ αποδέχθηκε τη γενναιόδωρη προσφορά της Γαλατάσαραϊ για τον Ντι Μαρία (30 εκατ. ευρώ), αλλά ο Αργεντινός αρνείται να συζητήσει με τους Τούρκους. Εχει και άλλου είδους προβλήματα η «βασίλισσα»: ο Μεσούτ Οζίλ σήκωσε μπαϊράκι όταν αντικαταστάθηκε στον αγώνα με τη Γρανάδα και ψάχνεται για Αγγλία, ενώ ο Ικερ Κασίγιας, παγκίτης ξανά, ετοιμάζεται να επαναστατήσει. Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση της Παρί για τον Πέδρο και ανανέωσε το συμβόλαιο του Σέρχι Μπουσκέτς ώς το 2018. «Είναι η ομάδα της ζωής μου», δήλωσε ο διεθνής μέσος. Η ρήτρα αποδέσμευσης ορίστηκε στα 150 εκατομμύρια ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου