Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

ΠΑΕ Βέροια: κλίμα εκφοβισμού σε βάρος των διαιτητών από τον τηλεοπτικό σταθμό

ΠΑΕ Βέροια: κλίμα εκφοβισμού σε βάρος των διαιτητών από τον τηλεοπτικό σταθμό
Ανακοίνωση για τα όσα ακούστηκαν στον σταθμό ΣΚΑΪ για το ματς Παναθηναϊκού-Βέροιας και τη σύνδεση του ονόματος του προέδρου της ΚΕΔ κ. Καραμελίδη εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Βέροια. Αναφέρει:

«Συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός  κοινής ιδιοκτησίας με Ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία- μέλος της Super League (Παναθηναϊκός) επιχείρησε, με ένα κατευθυνόμενο «ρεπορτάζ» στη διάρκεια του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Πέμπτης 29-08-2013, ευθεία και απροκάλυπτη παρέμβαση στη διαδικασία διεξαγωγής  του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΒΕΡΟΙΑ.
Οι αναφορές με απαξιωτικά και μειωτικά σχόλια, στους  διαιτητές του αγώνα, στον πρόεδρο  και στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιδιώκει τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού των διαιτητών του αγώνα και την άσκηση ψυχολογικής σε βάρος τους πίεσης στον βωμό του αποτελέσματος, μέσω της τηλεόρασης, αποφεύγοντας τις επιπτώσεις του πειθαρχικού κώδικα.
Ότι το κλίμα  αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έκτροπα  σε βάρος των διαιτητών ή της  αντίπαλης ομάδας δε δείχνει να απασχολεί  καν τον μόνιμο «ανακοινωσάκια» των social media.
Κατά τα λοιπά «εργάζεται αόκνως», παρέα με τους ειδικούς και γενικούς συμβούλους του, για το «καλό του ποδοσφαίρου»…


Υ.Σ. 1: Προτείνουμε προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων να μας «ανακοινώνει» τους διαιτητές που επιθυμεί  σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του!
Υ.Σ. 2 : Καλούμε  τον επίσημο εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να μας πει εάν υιοθετεί το περιεχόμενο του σχολιασμού του τηλεοπτικού σταθμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου