Μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης της αμυντικής της γραμμής έκανε η Βέροια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη.
Η ανακοίνωση της Βέροιας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ BEΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι αποκτήθηκε για έναν χρόνο ο Στέφανος Σιόντης. Ο παίκτης είναι γεννημένος στις 4/9/1987 και αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Δόξας Κατωκοπιάς στην Κύπρο».
Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα της ομάδας της Ημαθίας ανέφερε «είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο πρωτάθλημα της ελληνικής Super League σε μια ομάδα όπως η Βέροια, εύχομαι να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της και να παίξει καλό ποδόσφαιρο γιατί οι συνθήκες και η ποιότητά της επιτρέπουν να το κάνει».
Πήρε και τον Βαγγέλη Οικονόμου
Μετά την απόκτηση του Σιόντη, η Βέροια ανακοίνωσε και τον Βαγγέλη Οικονόμου, «δένοντας» ακόμη περισσότερο την αμυντική του γραμμή.
Ο 25χρονος αμυντικός, με θητεία σε Ιωνικό, Θύελλα Πατρών, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Ατρόμητο και Ρος Κάουντι, θα συνεχίσει την καριέρα του στην «Βασίλισσα του Βορρά».
Ο Οικονόμου μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που έγινα μέλος της ομάδας της Βέροιας. Δηλώνω ότι θα δώσω το εκατό τοις εκτατό των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Ευάγγελου Οικονόμου. Ο 25χρονος Έλληνας σέντερ μπακ υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για έναν χρόνο».
*onsports.gr