Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Στεβάνοβιτς: «Φεύγω για Βελιγράδι, όχι για Τουρκία» - See more at: http://www.kerkidasport.gr/index.php/-categories-27/8871--l-r#sthash.2Tu6RnED.dpuf


Μετά την ανάδειξη του θέματος από το kerkidasport.gr, στο οποίο ο πρώην πλέον προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ αποκάλυψε την αμετάκλητη απόφασή του να παραιτηθεί από τον πάγκο της ομάδας, που την γνωστοποίησε χθες στο μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, πολλές ήταν οι απόψεις που γράφτηκαν και ακούστηκαν από δημοσιογραφικούς κύκλους.


Κάποιες ιστοσελίδες έφεραν τον Στεβάνοβιτς μέχρι και να έχει κλείσει σε ομάδα της Τουρκίας, κάτι το οποίο είναι πέρα για πέρα αναληθές σύμφωνα με όσα μας είπε στενός του φίλος, ο οποίος γνωρίζει κάθε κίνηση του Σέρβου τεχνικού.

Όσον αφορά την περίπτωση του Άρη, που και αυτή «παίζει» σε διάφορα ΜΜΕ, η αλήθεια είναι ότι ο πρώην τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ είχε πρόταση από τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι, την οποία και απέρριψε γιατί ήθελε μετά την απόφασή του να φύγει από τη Γκάνα, να εργαστεί στη «Βασίλισσα» την οποία γνώριζε από το πέρασμά του σαν ποδοσφαιριστής το 1998.

Σε νέα επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας είπε ότι θα ήθελε να βοηθήσει την ομάδα μέχρι και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά σέβεται την απόφαση του προέδρου για λύση της συνεργασίας τους από σήμερα.

Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι στην πόλη της Βέροιας προκειμένου να αποχαιρετήσει φίλους και συνεργάτες του και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Βελιγράδι.

Εκεί θα σκεφτεί και θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

Αποχαιρέτησε τους παίκτες

Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ έδωσε το παρών ο Γκόραν Στεβάνοβιτς για να αποχαιρετήσει τους πρώην –πλέον- παίκτες του, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε προφορικά ότι λύνεται η συνεργασία του με την ΠΑΕ από σήμερα.

Πριν από τον Σέρβο τεχνικό έφτασε στο Ταγαροχώρι ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος είχε μια σύντομη κουβέντα με τους τρεις συνεργάτες του Στεβάνοβιτς, τους Γκουτζιγιάν, Μπάσιτς και Μιχαήλοβιτς, προκειμένου να του κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους για το αν θα ήθελαν να παραμείνουν στην ομάδα ή να ακολουθήσουν τον Σέρβο τεχνικό στην έξοδο.

Μάλιστα οι τρεις τους έκαναν λίγο μετά την προπόνηση της ομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που θα μείνει σίγουρα μέχρι να βρεθεί νέος προπονητής είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γκόραν Γκουτζιγιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου