Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Kόντρα Σάλκε κυνηγά το όνειρό του...

 Kόντρα Σάλκε κυνηγά το όνειρό του
Σε μία αναμέτρηση που μοιάζει με «Κράμερ εναντίον Κράμερ», οι αγαπημένες ομάδες του Χουμπ Στέφενς και του Κυριάκου Παπαδόπουλου τίθενται απόψε (9.45 μ.μ., Δημόσια Τηλεόραση) αντιμέτωπες, με τον ΠΑΟΚ να αναζητεί το αποτέλεσμα που θα του δώσει πλεονέκτημα για πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Διπλό στη Γερμανία, ΠΑΟΚ, ολέ»... αξίωσαν οι οπαδοί του «Δικεφάλου», κατά την άφιξη της αποστολής.
Ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος έχει ψηφιστεί από τους οπαδούς της Σάλκε ως ο κορυφαίος προπονητής της στον 20ό αιώνα, αποτελεί το σημείο αναφοράς για τα γερμανικά ΜΜΕ. Το πόσο σημαντικός είναι ο Στέφενς για τη Σάλκε, με την οποία, στα 7 χρόνια συνεργασίας τους (1996-2002 και 2011-12), έχει κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και δύο Κύπελλα Γερμανίας, το διαπιστώνει κανείς όταν επισκεφθεί τη «Veltins Arena», καθώς στην κεντρική είσοδο δεσπόζει μία τεράστια προσωπογραφία του Ολλανδού. «Χαίρομαι που βλέπω φίλους και συνεργάτες με τους οποίους είχαμε μία μακροχρόνια συνεργασία.
Ας είμαστε ξεκάθαροι, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τα καταφέρουμε. Με την ίδια όρεξη και χαρά που δουλεύω τώρα στον ΠΑΟΚ, δούλευα τα προηγούμενα χρόνια στη Σάλκε», δήλωσε ο 60χρονος Ολλανδός προπονητής. «Δεν παίζει Σάλκε εναντίον Στέφενς, αλλά Σάλκε εναντίον ΠΑΟΚ», παρατήρησε ο τεχνικός της Σάλκε, Γιενς Κέλερ. Το άλλο πρόσωπο των ημερών στο Γκελζενκίρχεν είναι ο Ελληνας παίχτης της γερμανικής ομάδας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε στο περιοδικό του σημερινού αγώνα Σάλκε -ΠΑΟΚ που εξέδωσε η γερμανική ομάδα πως «η Σάλκε είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα για μένα, όμως είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου στην Ελλάδα. Μακάρι να μπορούσαν να προκριθούν και οι δύο ομάδες»!
Την αποστολή του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν κατά την άφιξή της δεκάδες Ελληνες μετανάστες στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, ενώ παρουσία οπαδών έγινε και η απογευματινή προπόνηση.
Ο Στέφενς προτίθεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλη, Λάζαρ, Στοχ, Λούκας, Λόρενς, Σαλπιγγίδη και ο Κέλερ με τους Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Φουχς, Χέβεντες, Σαντάνα, Νόιστεντερ, Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν, Κλέμενς, Σάλαϊ.
Τέλος, χθες το CAS απέρριψε για δεύτερη φορά τα ασφαλιστικά μέτρα της Μεταλίστ κατά της διεξαγωγής του σημερινού αγώνα Σάλκε-ΠΑΟΚ.
·         Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα μεταδώσει ζωντανά η Δημόσια Τηλεόραση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου