Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013



Ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β' εθνικής

Κι αν για τη Γ' εθνική φαίνεται να "κλειδώνει" η 22η Σεπτεμβρίου, για τη Β' δεν έχει οριστικοποιηθεί η πρεμιέρα μία εβδομάδα αργότερα, όπως φημολογείται.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά ζητήματα, με πρώτο και καλύτερο αυτό του καταρτισμού των ομίλων. Οι ομάδες που παραμένουν "μετέωρες" είναι η Ζάκυνθος, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου. Εάν η Ζάκυνθος τοποθετηθεί στο νότιο όμιλο, οι δύο ομάδες του Βόλου θα βρεθούν στο βόρειο. Σε αντίθετη περίπτωση, μία εκ των Ολυμπιακού και Νίκης θα πάει στο νότιο.
Άλλη μία εκκρεμότητα αποτελεί ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν στη Σούπερ λίγκα. Η ΕΠΑΕ επιθυμεί να ανεβούν απευθείας οι πρωταθλητές των δύο ομίλων και ακόμη μία ομάδα που θα προκύψει από πλέι οφ, στα οποία όλες οι ομάδες θα ξεκινούν χωρίς βαθμό. Ωστόσο, η Σούπερ λίγκα θέλει να ανεβούν δύο και να πέσουν άλλες τόσες στη δεύτερη κατηγορία, πρόταση που βρίσκει αντίθετη τόσο την ΕΠΑΕ, όσο και την ΕΠΟ. Η Σούπερ λίγκα προφανώς θέλει να μετατρέψει το πρωτάθλημά της σε κλειστό κλαμπ, αλλά η επιθυμία της δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου