Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Μέσω Live streaming θα μεταδοθεί στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης ο ημιτελικός της τελικής φάσης των παμπαίδων στο χαντ-μπολ μεταξύ Φιλίππου και Ζαφειράκη

Live streaming ο ημιτελικός Φίλιππος-Ζαφειράκης στους παμπαίδες
Μέσω Live streaming θα μεταδοθεί στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης ο ημιτελικός της τελικής φάσης των παμπαίδων στο χαντ-μπολ μεταξύ Φιλίππου και Ζαφειράκη.
Οι δύο ομάδες της Ημαθίας άφησαν άριστες εντυπώσεις στο τουρνουά του Άργους και μία από τις δύο θα βρεθεί στον τελικό της Παρασκευής.
Η μετάδοση θα γίνει από τρεις κάμερες σε Full High Definition στο παρακάτω link: https://new.livestream.com/live-megalopolis/events/3161109

Επίσκεψη στις Μυκήνες
Στο μεταξύ επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι 21 αποστολές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων- Diomidis Cup, αποδεικνύοντας κατά τον καλύτερο τρόπο και τον πολιτιστικό χαρακτήρα του τουρνουά. Οι μικροί αθλητές ξεναγήθηκαν στον θολωτό τάφο του Ατρέα, αλλά και την Ακρόπολη των Μυκηνών, περνώντας κάτω από την ιστορική και επιβλητική πύλη των Λεόντων.

Έτοιμο το περίπτερο της KEMPA
O χρυσός χορηγός της διοργάνωσης, η ΚΕΜPA, η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών στο χάντμπολ θα βρίσκεται μέχρι και αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους και την Παρασκευή στην Αγίας Τριάδας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο. Σε αυτό υπάρχουν η συλλογή της ΚΕΜPA για το DIOMIDIS CUP, μπλουζάκια, η μπάλα των αγώνων, υποδήματα σε προνομιακές τιμές και διάφορα άλλα αθλητικά είδη όπως περικάρπια, καπέλα, κόλες, καθαριστικά, μπάρες, συμπληρώματα, ηλεκτρολύτες από τις εταιρίες Τζελάλης, Mueller Tape, McDavid, EAS & Zone Perfect και βοηθήματα εκγύμνασης από την εταιρεία SKLZ (www.sklz.com).

Εθελοντική αιμοδοσία
Εκτός από το αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης, το «DIOMIDIS CUP» έχει και κοινωνικό χαρακτήρα μέσα από την συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» (http://www.desmoiaimatos.gr/), στα πλαίσια της οποίας πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία –ενταγμένη στο καλεντάρι του τουρνουά στο χώρο της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Άργους.

Πάρτυ αποστολών
Νέα καινοτομία στην διοργάνωση είναι το πάρτυ των αποστολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ σε παραλιακό μαγαζί της Νέας Κίου. Ακολούθησε μπάρμπεκιου δίπλα στην παραλία με τους μικρούς αθλητές να διασκεδάζουν παίζοντας μπιτς χάντμπολ σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο.

Επίσης οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει εκπλήξεις στα μικρά παιδιά, καθώς τους μοίρασαν δώρα από τους χορηγούς του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου