Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Δεν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η γενική συνέλευση του Α.Σ Λευκαδίων, λόγω μη συμμετοχής των τοπικών παραγόντων

Λευκάδια. Έλλειψη χρημάτων στάση... ποδοσφαίρου!
Δεν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η γενική συνέλευση του Α.Σ Λευκαδίων, λόγω μη συμμετοχής των τοπικών παραγόντων.
Έλλειψη χρημάτων στάση και...ποδοσφαίρου φυσικά! Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι πέραν των όποιων λεονταρισμών και των κατηγοριών που εκτοξεύθηκαν εναντίον των αδελφών Καλαϊτζίδη, από συγκεκριμένους κύκλους, τα πράγματα, σε τέτοιους δύσκολους οικονομικά καιρούς, είναι απόλυτα δύσκολα. Καλό θα είναι να παραδειγματιστούν λοιπόν όσοι θεώρησαν ότι η προεδρία Καλαϊτζίδη είναι εύκολο να επαναληφθεί (τους διαψεύδουν με τον κατηγορηματικότερο τρόπο οι απερχόμενοι παίκτες της ομάδας όπως οι Μπρέγκου, Πίτος, Κόλα κ.α που μίλησαν με τον καλύτερο τρόπο για τον Γιάννη) και ότι τα πάντα είναι τόσο απλά.
Μακάρι τα Λευκάδια να βρούνε τον δρόμο τους, μέσα από την μοναδικά βιώσιμη λύση για το ποδόσφαιρο του δήμου Νάουσας. Μια ομάδα με παράγοντες από όλες τις περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου