Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον ΦΑΣ Νάουσα

Δραματικές εξελίξεις στον ΦΑΣ Νάουσα.  Ευθείες βολές των μελών του δ.σ για πλήρη απαξίωση της ομάδας από την νυν και την επόμενη δημοτική αρχή!
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον ΦΑΣ Νάουσα.
Η ομάδα που διέπρεψε στις μεγάλες κατηγορίες, με κορυφαία  της στιγμή την άνοδο στην Α΄Εθνική, 21 χρόνια πριν, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την διάλυση, αφού παρά την προσπάθεια των, λιγοστών, μελών του δ.σ, ανταπόκριση στα φλέγοντα ζητήματα για την συνέχιση της λειτουργίας του συλλόγου, που διαθέτει ένα σημαντικότατο «φυτώριο» εφήβων παικτών, όπως ο Παπαδής, ο Μουρίκι, ο Τασιώνας, ο Ζούρκος και τόσα άλλα παιδιά(πολλά από αυτά μάλιστα θέλουν να τα «αρπάξουν» κάποιοι…τέως «σωτήρες» της ομάδας!), δεν υπάρχει από πουθενά. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δ.σ του ΦΑΣ Νάουσα υπάρχουν ευθείες βολές στην παρούσα δημοτική αρχή του κ.Καραμπατζού, αλλά και στην επόμενη του κ. Κουτσογιάννη, για πλήρη απαξίωση του ιστορικού συλλόγου.Μακάρι να βρεθεί λύση και να μην κλείσει οριστικά το κεφάλαιο σε μια ποδοσφαιρομάνα, όπως η Νάουσα. Δείτε την ανακοίνωση του ΦΑΣ
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας για το γεγονός πως ο ΦΑΣ Νάουσα γνωρίζει την πλήρη απαξίωση από τη δημοτική αρχή (τόσο την πρώην όσο και τη νυν), σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της ομάδας. Προσπαθούμε παρά την κρίση και την οικονομική συγκυρία, να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορική συνέχεια της ομάδας και να επιστρέψει (με τη βοήθεια όλων των Ναουσαίων και όχι με την αδράνεια) εκεί που ανήκει. Ο ΦΑΣ Νάουσα έχει μεγάλη δυναμική και δεν μπορεί αυτή να αλλοιώνεται από τους εγωισμούς και εμπάθειες ορισμένων. Ζητάμε, έστω και τώρα, όλοι να είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα της ομάδας για να επιστρέψει η χαμένη αίγλη του αγαπημένου μας συλλόγου».
ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου